Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Stephanie Schuster

Boeken van Stephanie Schuster

Stephanie Schuster illustreerde jarenlang boeken van andere auteurs, voordat ze zelf begon te schrijven. Ze woont met haar gezin in Beieren, waar haar bestsellerserie, de Wondervrouwen, zich afspeelt.

Meer over Stephanie Schuster

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Rebecca Abe, Ida Ding, Stephanie Fey, Stephanie Wagner

Geboren: 1967

Geboorteland: Duitsland

Website: Stephanie Schuster


De Wondervrouwen / Die Wunderfrauen

  1. Alles wat het hart begeert - Alles, was das Herz begehrt
  2. Alleen het beste - Von allem nur das Beste
De Wondervrouwen / Die Wunderfrauen

gedetailleerd overzicht

De Wondervrouwen / Die WunderfrauenAlles wat het hart begeert

Luise Dahlmann droomt van haar eigen kleine kruidenierswinkel. Het is 1953 en daar zou na jaren van schaarste alles wat je verlangt weer te koop moeten zijn. Ze ziet het al voor zich: de lange toonbank met grote snoeppotten erop, een koelsysteem voor verse producten, nylonkousen, boterkoekjes, verse broodjes op zondag. En het mooiste van alles: eindelijk onafhankelijk zijn.

Drie vrouwen zal Luise daar steeds weer ontmoeten: Annabel von Thaler, de rijke doktersvrouw van hiernaast, de jonge student-verpleegkundige Helga Knaup en Marie Wagner die uit Pruisen is gevlucht. Nu er een nieuwe tijd is aangebroken, hebben ze allemaal één gemeenschappelijke wens: eindelijk weer gelukkig zijn.

Schrijver: Stephanie Schuster
Oorspronkelijke titel: Alles, was das Herz begehrt
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789056727123
Ebook: 9789044933512
Uitgever: Signatuur
Alleen het beste

Aan het begin van de jaren zestig is er veel te doen in het winkeltje van Luise Dahlmann, haar trots. De schappen zijn tot de rand gevuld met verse producten uit de omgeving en lekkernijen van over de hele wereld. Luise wil de concurrentie bijblijven en de klanten vragen om zelfbediening en aanbiedingen.

Drie vrouwen staan aan haar zijde in dit beweeglijke decennium: de alleenstaande moeder Helga, die als arts werkt, haar schoonzus Marie, die nu vier kinderen heeft, en Annabel, wier gezin uiteen dreigt te vallen. De afgelopen jaren heeft het leven de vier vrouwen dichter bij elkaar gebracht dan ze dachten. En ze merken: samen kun je van dromen werkelijkheid maken.

Schrijver: Stephanie Schuster
Oorspronkelijke titel: Von allem nur das Beste
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789056727161
Ebook: 9789044933840
Uitgever: Signatuur

Gerelateerde schrijvers