Boekenplank:
Kies

Boeken van Muna Shehadi

Muna Shehadi las als kind al zoveel dat ze vastbesloten was zelf ook schrijver te worden. Ze begon haar schrijfcarrière in romantische fictie onder het pseudoniem Isabel Sharpe en maakte met haar Drie dochters Trilogie de overstap naar romans voor een breder publiek.

Meer over Muna Shehadi

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Isabel Sharpe

Geboren: 1961

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Muna Shehadi


Overzicht

  • De eerste vrouw - The first wife

De drie dochters / Fortune's daughters

  1. Rosalinds leugen - Private lies
  2. Eve's waarheid - Hidden truths
  3. Olivia's geheim - Honest secrets
De drie dochters / Fortune's daughters

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe eerste vrouw

Drie vrouwen, een geheim, een weekend dat alles verandert...

Holly Penny verwacht dat de begrafenis van haar ex-man gedenkwaardig en emotioneel zal zijn. Lyle was haar grote liefde; ze waren gelukkig totdat hun leven in een fractie van een seconde veranderde, waardoor uiteindelijk hun huwelijk verwoest werd.

Voor de begrafenis reist ze af naar het mooie bergresort waar ze vaak samen zijn geweest. Daar komt ze erachter dat Lyle hun relatie geheim hield voor de twee vrouwen met wie hij na haar trouwde. Nog verontrustender zijn de verhalen die de andere vrouwen vertellen. Lyle lijkt weinig overeenkomsten te hebben met de man die Holly zo goed dacht te kennen. Wordt ze gedwongen om zowel haar toekomst als haar verleden te herzien?

Schrijver: Muna Shehadi
Oorspronkelijke titel: The first wife
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789402710519
Ebook: 9789402766110
Uitgever: HarperCollins

De drie dochters / Fortune's daughtersRosalinds leugen

Een glamoureuze filmster, drie liefhebbende dochters, en een groot familiegeheim...

De drie dochters van filmster Jillian Croft en haar beroemde echtgenoot Daniel groeien op in luxe, ook na de tragische dood van hun moeder. Jaren later staat hun wereld op zijn kop, als ze een medische verklaring vinden waaruit blijkt dat Jillian nooit zwanger kon zijn geweest.

Olivia en Eve houden het op een misverstand, maar middelste zus Rosalind kan het niet loslaten. Ze heeft zich altijd anders gevoeld en wil weten hoe het zit. Gravend in het verleden stuit ze op Leila Allerton, een operazangeres uit New Jersey, en haar grote, warme gezin met Libanese roots. Onder valse voorwendselen sluit ze vriendschap met de familie. Durft ze te vertellen wat haar werkelijk drijft?

Schrijver: Muna Shehadi
Oorspronkelijke titel: Private lies
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789402703375
Ebook: 9789402758313
Uitgever: HarperCollins
Eve's waarheid

Eve Moore is toe aan iets nieuws: ze heeft een vaste maar saaie relatie en een baan die haar geen voldoening meer schenkt. Daarnaast sidderen zij en haar zussen nog na van de recente ontdekking dat hun moeder, de beroemde filmster Jillian Croft, nooit zelf kinderen heeft kunnen krijgen.

Dan verschijnt er een nieuwe uitdaging voor architect Eve: ze mag op Washington Island aan de slag met een grote klus, een welkome afwisseling van haar ingedutte bestaan. Ze hoopt zichzelf in haar werk te kunnen verliezen, maar ontdekt al snel onverwachte en gecompliceerde geheimen, waarvan sommige grotere gevolgen kunnen hebben dan ze ooit had kunnen voorzien. De waarheid kan haar familie breken of haar hart openen...

Schrijver: Muna Shehadi
Oorspronkelijke titel: Hidden truths
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789402704150
Ebook: 9789402758801
Uitgever: HarperCollins
Olivia's geheim

Het leven van Olivia Croft staat op zijn kop. Na weer een vergeefse auditie en het stopzetten van haar tv-show heeft ze haar zinnen gezet op de baby waar ze al zo lang naar verlangt. Maar dan komt ze er ook nog eens achter dat haar echtgenoot Derek de afgelopen jaren niet eerlijk tegen haar is geweest. Halsoverkop verruilt Olivia Los Angeles voor de kust van Maine, de plek waar ze gelukkige herinneringen heeft - aan haar jeugd en aan haar moeder Jillian.

Terwijl Olivia worstelt met het verlies van haar carrière en haar huwelijk, raakt ze bevriend met Duncan, een man met zijn eigen verdriet. Maar voordat Olivia kan dromen over een nieuwe toekomst, moet ze in het reine zien te komen met het verleden...

Schrijver: Muna Shehadi
Oorspronkelijke titel: Honest secrets
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789402704730
Ebook: 9789402759273
Uitgever: HarperCollins

Gerelateerde schrijvers