Boekenplank:
Kies

Boeken van Suzanne Snow

Suzanne Snow schrijft romantische, hartver­warmende fictie met een duidelijke setting en een gemeenschap waarin een diverse groep personages wordt verenigd. Snow beschrijft inspi­rerende ensceneringen met prachtige, oude huizen en bloeiende tuinen.

Meer over Suzanne Snow

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Suzanne Snow


Thorndale / Welcome to Thorndale

  1. Een nieuw begin in Thorndale - The cottage of new beginnings
  2. Lentekriebels in Thorndale - The garden of Little Rose
  3. Een tweede kans in Thorndale - A summer of second chances
  4. Warme kerstdagen in Thorndale - A country village Christmas

gedetailleerd overzicht

Thorndale / Welcome to ThorndaleEen nieuw begin in Thorndale

Een huis dat op instorten staat. Een gebroken hart. Een kans om opnieuw te beginnen?

Annie keert terug naar Thorndale, het dorpje waar ze haar jeugd doorbracht, hopend op een nieuwe start. Ze wil de cottage die ze van haar oma heeft geërfd opknappen en daarmee ook haar gebroken hart repareren. Wanneer ze de waanzinnig knappe Jon tegen het lijf loopt begint ze te twijfelen of ze er wel goed aan heeft gedaan om terug te keren.

Thorndale is overduidelijk niet meer wat het geweest is en het laatste wat ze nodig heeft is nog meer drama. Maar Jon ontlopen blijkt lastiger dan gedacht. Thorndale blijft de twee maar samenbrengen...

Schrijver: Suzanne Snow
Oorspronkelijke titel: The cottage of new beginnings
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022597781
Ebook: 9789402320121
Uitgever: Boekerij
Lentekriebels in Thorndale

Flora onderzoekt de tuinen van Roisin House, en zijn charmante eigenaar...

Tijdens een vrijgezellenfeestje wordt Flora uitgedaagd om een volslagen vreemde uit te nodigen als haar date voor de bruiloft. De knappe Mac accepteert haar uitnodiging, maar Flora had nooit verwacht dat hij daadwerkelijk in vol tenue in de kerk zou verschijnen! Maar Mac wil ook iets van Flora: hij heeft een tuinhistoricus nodig om de tuinen van zijn huis Roisin House te onderzoeken.

Flora weet dat ze moet weigeren - het onderzoek zou haar veel te dicht bij Mac in de buurt brengen, en die man heeft ‘hartenbreker’ op zijn lijf geschreven staan. Maar ze kan de verleiding niet weerstaan om de geheime geschiedenis achter de tuinen te ontrafelen. En dat blijkt niet de enige verleiding te zijn die ze voor haar kiezen krijgt...

Schrijver: Suzanne Snow
Oorspronkelijke titel: The garden of Little Rose
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022598474
Ebook: 9789402320282
Uitgever: Boekerij
Een tweede kans in Thorndale

Daisy huurt haar huisje in Thorndale uit aan de stadse Ben. Brengt de zomerzon het dichter tot elkaar?

Om te trainen voor een triatlon en een recent trauma te verwerken, huurt Ben een vakantiecottage in Thorndale. Verhuurster Daisy is ervan overtuigd dat de rust en schoonheid van het dorp precies is wat de stadse, overwerkte Ben nodig heeft. Ze wil hem graag helpen de spanning die hij overduidelijk met zich meedraagt te verlichten, maar hoe dichterbij ze komt, des te harder duwt Ben haar weg.

Dan komt ze erachter dat Ben een voorliefde voor paarden heeft, en laat Daisy nou vrijwilligerswerk doen bij het lokale paardenopvangcentrum. Is dit de eerste stap om de muur die Ben om zich heen heeft gebouwd af te breken?

Schrijver: Suzanne Snow
Oorspronkelijke titel: A summer of second chances
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022597897
Ebook: 9789402320312
Uitgever: Boekerij
Warme kerstdagen in Thorndale

Kan de warme sfeer in Thorndale de koude harten van Tom en Olivia ontdooien?

Olivia heeft geen tijd voor Kerstmis of romantiek - ze heeft een veeleisende carrière en heeft al eerder haar vingers gebrand als het om de liefde gaat. Dit jaar brengt ze de feestdagen door in het oude huis van haar vader. Maar haar vader heeft haar niet verteld dat ze de feestdagen daar niet alleen zal doorbrengen.

Het laatste wat Olivia had verwacht, is dat haar metgezel de man is die letterlijk van haar wegrende na een avondje wederzijds flirten. Maar Tom kan nergens anders heen en Olivia is vastbesloten om de teleurstelling die ze voelde toen hij haar in de steek liet te vergeten, en hem in plaats daarvan te helpen.

Zware sneeuwval houdt hen binnenshuis. Zal er tijdens deze gedwongen opsluiting opnieuw iets tussen hen opbloeien - of zal het hen verder uit elkaar drijven?

Schrijver: Suzanne Snow
Oorspronkelijke titel: A country village Christmas
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022597903
Ebook: 9789402320329
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers