Boekenplank:
Kies

Boeken van Susie Steiner

Susie Steiner werkte voor diverse kranten voor ze in 2001 eindredacteur werd bij The Guardian waar ze 11 jaar heeft gewerkt.

Meer over Susie Steiner

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1971

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Susie Steiner


Manon Bradshaw

  1. Na 72 uur - Missing, presumed
  2. Een onbekend leven - Persons unknown

gedetailleerd overzicht

Manon BradshawNa 72 uur

Manon Bradshaw is negenendertig en werkt als brigadier bij de politie in Cambridge. Om in slaap te vallen na een rampzalige internetdate luistert ze naar de politieradio en ontvangt ze een melding die haar naar een uitermate vreemde plaats delict zal leiden.

Studente Edith Hind is inmiddels vierentwintig uur vermist en de politie moet in actie komen. Er zijn weinig aanwijzingen: een paar bloedsporen in de keuken, sleutels en een telefoon die op tafel liggen en de voordeur die openstaat. Al snel blijkt dat Edith er een verborgen leven op na hield.

Manon staat onder zware druk om de zaak meteen op te lossen, want als een vermist persoon niet binnen 72 uur wordt gevonden, is diegene meestal vermoord...

Schrijver: Susie Steiner
Oorspronkelijke titel: Missing, presumed
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789403110004
Ebook: 9789403112008
Uitgever: Cargo
Een onbekend leven

Een jongeman bloedt op straat dood, slechts enkele meters verwijderd van een politiebureau. Een toevallige passant probeert hem nog te helpen, maar net voor de man sterft noemt hij de naam van een vrouw: "Saskia'.

Brigadier Manon Bradshaw werkt sinds de geboorte van haar jongste kind eigenlijk alleen nog maar aan cold cases, maar een moord zo vlak naast haar werkplek wekt haar interesse. De man blijkt een bekende, steenrijke bankier te zijn, en hij heeft directere banden met Manon dan ze door heeft. De eerste aanwijzingen in de zaak leiden zelfs allemaal naar haar gezin toe, en tot haar verbazing zal ze zich moeten verdedigen tegen de verdenkingen van haar collega's. Manon gaat op onderzoek uit, maar kan dat wel als de verdachten zo dicht bij haar staan?

Schrijver: Susie Steiner
Oorspronkelijke titel: Persons unknown
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789403147604
Uitgever: Cargo

Gerelateerde schrijvers