Boekenplank:
Kies

Boeken van Paula Stern

Meer over Paula Stern

Genre: Roman

Duitsland


De Koffie Trilogie / Die Kaffeedynastie

  1. Corinnes toekomst - Tage des Aufbruchs
  2. Sarahs vertrouwen - Momente der Hoffnung
De Koffie Trilogie / Die Kaffeedynastie

gedetailleerd overzicht

De Koffie Trilogie / Die KaffeedynastieCorinnes toekomst

Een ambitieuze dochter, een succesvol familiebedrijf en een dagboek vol geheimen...

Aken, 1945. Als Eberhard Ahrensberg na de oorlog terugkeert naar zijn vaderland, ligt zijn leven in scherven. Zijn vader koos de kant van de nazi's, wat resulteerde in een verloren thuis en verbroken familiebanden. In een poging zijn jonge gezin te onderhouden begint Eberhard koffie te smokkelen.

Aken, heden. Als erfgenaam van het beroemde koffieimperium Ahrensberg is Corinne dol op alles wat met koffie te maken heeft. Samen met haar broer runt ze het bedrijf, al brengt dat soms spanningen met zich mee. Als ze het dagboek van haar grootvader Eberhard vindt, besluit ze om zijn verleden verder uit te zoeken. Tijdens haar onderzoek naar de geschiedenis van het familiebedrijf ontdekt ze een bewogen verleden vol geluk, verraad en vechtlust. Lukt het haar om haar eigen pad te blijven volgen?

Schrijver: Paula Stern
Oorspronkelijke titel: Tage des Aufbruchs
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789402708226
Ebook: 9789402762099
Uitgever: HarperCollins
Sarahs vertrouwen

Een nieuwe start, een onverwachte vriendin en dromen over succes...

Aken, 1946. Nadat hij zijn handel eerst illegaal de Hoge Venen over smokkelt, kan Eberhard Ahrensberg nu legaal koffie verkopen. Maar de dagen worden kouder en de voorraden slinken. De Duitse hongerwinter treft ieder gezin.

Eerder moest Eberhard gedwongen een beslissing nemen om zijn gezin te beschermen. Dat zorgde ervoor dat buurmeisje Sarah en haar ouders naar een concentratiekamp werden gedeporteerd. Een moment waar hij vaak aan terug moet denken.

Aken, heden. De koffiebranderij is de trots van Corinne Ahrensberg, en haar relatie met Noah is een nieuw begin. Maar als er problemen zijn met de verhuurder en de ex-vriendin van Noah beweert een kind van hem te hebben, wordt Corinnes geluk ineens kwetsbaar. Ze vindt troost in het onderzoek naar haar familie en ontdekt meer over het begin van het familiebedrijf. Kan ze een wijze les trekken uit het verleden?

Schrijver: Paula Stern
Oorspronkelijke titel: Momente der Hoffnung
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402708875
Ebook: 9789402762914
Uitgever: HarperCollins

Gerelateerde schrijvers