Boekenplank:
Kies

Boeken van Chevy Stevens

Meer over Chevy Stevens

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Canada

Website: Chevy Stevens


Overzicht

  • Ik zie alles - Always watching
  • Nachtspel - That night
  • Onwetend - Never knowing
  • Vermist - Still missing
  • Zusjes - Those girls

gedetailleerd overzicht

OverzichtIk zie alles
Sinds haar jeugd lijdt Nadine aan claustrofobie, en hoewel ze als psychiater alles af weet van dwangmatigheid, heeft ze haar eigen angsten nooit kunnen verklaren.

Dan krijgt Nadine in het ziekenhuis een patiënte die een zelfmoordpoging ondernomen heeft, en uit de gesprekken die Nadine met haar voert blijkt dat ze een gedeeld verleden hebben. De vrouw probeerde met haar daad te ontkomen aan de greep van de charismatische cultleider van een sekte, waar Nadine in haar vroege jeugd ook enkele maanden heeft doorgebracht.

Wanneer de vrouw alsnog zelfmoord pleegt, voelt Nadine zich verantwoordelijk voor haar dood en doet ze verder onderzoek naar de sekte. Maar al snel wordt duidelijk dat de sekte ook interesse heeft in Nadine en haar dochter.
Schrijver: Chevy Stevens
Oorspronkelijke titel: Always watching
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789023481614
Ebook: 9789023478751
Uitgever: Cargo
Nachtspel
Toni Murphy zit al sinds haar tienerjaren in de gevangenis. Samen met haar vriendje Ryan werd ze veroordeeld voor de moord op haar jongere zusje. Nu, op haar vierendertigste, mag Toni de gevangenis verlaten en keert ze terug naar haar geboorteplaats.

Ze moet wennen aan het leven buiten de vier muren en probeert met alle macht uit de problemen te blijven. Maar al snel komt Ryan haar opzoeken omdat hij de waarheid achter de moord wil achterhalen.

Toni realiseert zich dat ze eerst de spoken uit het verleden moet verjagen voordat ze aan een nieuw leven kan beginnen. Wat is er die ene nacht daadwerkelijk gebeurd?
Schrijver: Chevy Stevens
Oorspronkelijke titel: That night
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789023487609
Ebook: 9789023487708
Uitgever: Cargo
Onwetend
Elke zomer vindt hij een nieuw slachtoffer, deze zomer zoekt hij zijn dochter...

Sara Gallagher is eindelijk gelukkig. Ze heeft een eigen bedrijf als antiekrestaurateur, een geweldige dochter en een leuke vriend. Maar er is één vraag waar ze mee worstelt, een vraag die Sara, nu ze gaat trouwen, voor altijd opgehelderd wil hebben: wie zijn haar echte ouders?

Wanneer ze na een lange zoektocht haar moeder vindt, wordt ze voor de tweede keer door haar afgewezen. Al snel weet ze waarom: haar vader is een moordenaar, en haar moeder wil op geen enkele manier aan hem herinnerd worden. Maar er is één ding erger dan de wetenschap dat je vader een moordenaar is, en dat is dat hij ook van jouw bestaan op de hoogte is...
Schrijver: Chevy Stevens
Oorspronkelijke titel: Never knowing
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789023463306
Uitgever: Cargo
Vermist
Op de dag dat ze wordt ontvoerd, heeft makelaar Annie O'Sullivan drie goede voornemens: een huis verkopen, de ruzie met haar moeder oplossen en op tijd komen voor het etentje met haar vriend. De open dag van het huis verloopt rustig, maar op het moment dat Annie wil afsluiten verschijnt er een laatste bezoeker. Misschien heeft ze toch nog geluk vandaag...

Een jaar later weet Annie te ontsnappen uit de blokhut waar ze al die tijd werd vastgehouden en misbruikt. Terwijl ze probeert weer grip te krijgen op het dagelijks leven, wordt een nieuwe poging tot ontvoering ondernomen. Het gevaar is dichterbij dan ze denkt...
Schrijver: Chevy Stevens
Oorspronkelijke titel: Still missing
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789023479703
Uitgever: Cargo
Zusjes
De zusjes Jess, Courtney en Dani Campbell wonen op een afgelegen boerderij in Canada. Het is een hard leven, vooral omdat ze uit de buurt moeten blijven van hun driftige vader. Op een nacht loopt een ruzie uit de hand en de zussen slaan op de vlucht. Als hun auto pech krijgt vragen ze hulp aan twee mannen in een klein stadje, maar dat is het begin van een nieuwe nachtmerrie.

Achttien jaar later wonen ze onder andere namen in Vancouver. Wanneer een van de zussen vermist wordt, wordt duidelijk dat het verleden hen heeft ingehaald, en dat ze niet nog een keer kunnen vluchten.
Schrijver: Chevy Stevens
Oorspronkelijke titel: Those girls
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789023498872
Ebook: 9789023499879
Uitgever: Cargo