Boekenplank:
Kies

Boeken van Sally Thorne

Meer over Sally Thorne

Genre: Roman

Australië

Website: https://www.sallythorneauthor.com/


Overzicht

  • 99 procent van mij - 99 percent mine
  • Ik niet op jou - The hating game

gedetailleerd overzicht

Overzicht99 procent van mij

Fotografe Darcy Barrett heeft de halve wereld over gereisd en weet het nu zeker: geen enkele man kan tippen aan Tom Valeska. Helaas is hij de beste vriend van haar tweelingbroer Jamie en schijnt hij daardoor verboden terrein voor haar te zijn: ze krijgt misschien 1 procent van hem...

Wanneer Tom het huisje van haar oma gaat opknappen, ziet ze hem na jaren weer terug. Eén ding is er in ieder geval veranderd, stelt ze vast: hij is voor het eerst in tien jaar single. Vervolgens besluit ze dat hij wel wat hulp met klussen kan gebruiken. Er moet toch iemand een oogje in het zeil houden?

Zodra de vonken echter als vanouds over en weer springen, beseft Darcy dat die ene procent niet meer genoeg is. Deze keer zal ze zorgen dat Tom Valeska ook voor die andere 99 procent van haar wordt!

Schrijver: Sally Thorne
Oorspronkelijke titel: 99 percent mine
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789402704853
Ebook: 9789402759419
Uitgever: HarperCollins
Ik niet op jou

Tussen liefde en haat zit een heel dun lijntje...

Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar. Het vervelende is echter dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten, als assistenten van de twee CEO's van een uitgeverij. Lucy vindt Joshua stijf, onuitstaanbaar en overdreven knap, eh... humorloos.

Joshua is iedere dag weer verbijsterd over Lucy's ongeschikte kledingkeuze en eigenzinnige gedrag. Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar hun antipathie in te wrijven door middel van een heel arsenaal aan subtiele en minder subtiele (en oké, best kinderachtige) spelletjes.

Dit wordt al bijna werkroutine, tot ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dan barst de strijd pas echt los!

Schrijver: Sally Thorne
Oorspronkelijke titel: The hating game
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789402703641
Ebook: 9789402758436
Uitgever: HarperCollins

Gerelateerde schrijvers