Boekenplank:
Kies

Boeken van Sally Thorne

Meer over Sally Thorne

Genre: Roman

Geboorteland: Australië

Website: Sally Thorne


Overzicht

  • 99 procent van mij - 99 percent mine
  • Ik niet op jou - The hating game
  • Liefde op het tweede gezicht - Second first impressions

gedetailleerd overzicht

Overzicht99 procent van mij

Fotografe Darcy Barrett heeft de halve wereld over gereisd en weet het nu zeker: geen enkele man kan tippen aan Tom Valeska. Helaas is hij de beste vriend van haar tweelingbroer Jamie en schijnt hij daardoor verboden terrein voor haar te zijn: ze krijgt misschien 1 procent van hem...

Wanneer Tom het huisje van haar oma gaat opknappen, ziet ze hem na jaren weer terug. Eén ding is er in ieder geval veranderd, stelt ze vast: hij is voor het eerst in tien jaar single. Vervolgens besluit ze dat hij wel wat hulp met klussen kan gebruiken. Er moet toch iemand een oogje in het zeil houden?

Zodra de vonken echter als vanouds over en weer springen, beseft Darcy dat die ene procent niet meer genoeg is. Deze keer zal ze zorgen dat Tom Valeska ook voor die andere 99 procent van haar wordt!

Schrijver: Sally Thorne
Oorspronkelijke titel: 99 percent mine
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789402704853
Ebook: 9789402759419
Uitgever: HarperCollins
Ik niet op jou

Tussen liefde en haat zit een heel dun lijntje...

Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar. Het vervelende is echter dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten, als assistenten van de twee CEO's van een uitgeverij. Lucy vindt Joshua stijf, onuitstaanbaar en overdreven knap, eh... humorloos.

Joshua is iedere dag weer verbijsterd over Lucy's ongeschikte kledingkeuze en eigenzinnige gedrag. Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar hun antipathie in te wrijven door middel van een heel arsenaal aan subtiele en minder subtiele (en oké, best kinderachtige) spelletjes.

Dit wordt al bijna werkroutine, tot ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dan barst de strijd pas echt los!

Schrijver: Sally Thorne
Oorspronkelijke titel: The hating game
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789402703641
Ebook: 9789402758436
Uitgever: HarperCollins
Liefde op het tweede gezicht

Is hij haar ware liefde of maakt ze de grootste fout van haar leven?

Ruthie is de tijdelijke manager van de Providence Luxury Retirement Villa en is van plan om de nieuwe eigenaar te laten zien wat ze kan. Maar dan rijdt Teddy Prescott, de zoon van de eigenaar, op zijn ronkende motor haar leven binnen. Knap, met een wilde bos haar, tatoeages op beide armen en... dakloos. Een verwend en onverantwoordelijk rijkeluiszoontje, concludeert Ruthie.

Van zijn vader mag hij in een van de huisjes op het terrein gaan wonen, maar alleen als hij ook meewerkt op het resort. Ruthie heeft nog wel een vacature: assistent van de steenrijke zussen Parloni, die ook op het resort wonen. Gegarandeerd dat hij binnen drie dagen huilend ontslag neemt en dus weer moet vertrekken. Of maakt ze nu de grootste fout van haar leven?

Schrijver: Sally Thorne
Oorspronkelijke titel: Second first impressions
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402710663
Ebook: 9789402766240
Uitgever: HarperCollins

Gerelateerde schrijvers