Boekenplank:
Kies
  • Home
  • V
  • Crystalle Valentino

Boeken van Crystalle Valentino

Meer over Crystalle Valentino

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Brandende begeerte - The naked flame
  • Tuin der lusten - Coming up roses

gedetailleerd overzicht

OverzichtBrandende begeerte
Venetia Halliday is een slimme, jonge zakenvrouw, die van haar restaurant in Londen een succes probeert te maken. Haar nieuwe baas, Micky Quinn, is vrijpostig, flink geschapen en bijzonder charmant.

Venetia raakt niet zo snel in de war van mannen, maar aan Micky's strelende handen kan zij onmogelijk weerstand bieden. Tot ze ontdekt dat hij haar een verkeerde voorstelling van zaken voorschotelt. Waar is de uitdagende Micky werkelijk op uit?

Venetia besluit zijn spel mee te spelen en geniet ondertussen volop van de ruige sensuele spelletjes die hij op het menu heeft staan.
Schrijver: Crystalle Valentino
Oorspronkelijke titel: The naked flame
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789044340211
Uitgever: The House of Books
Tuin der lusten

Voor de zoveelste keer verliest de jonge tuinarchitecte Rosie Cooper een belangrijke vrouwelijke klant en dat kan zij zich financieel absoluut niet veroorloven. Daarom gaat Rosie op onderzoek uit om erachter te komen wat er aan de hand is.

Ze vindt een vrouwelijke klant in diens achtertuin, druk doende met een ruige tuinman. Een rivaliserend hoveniersbedrijf met veel strakke jongens in dienst, blijkt al Rosies rijke vrouwelijke klanten onder haar neus weg te kapen.

Omdat de concurrent zich zo onsportief gedraagt, besluit Rosie haar eigen indrukwekkende seksuele vaardigheden in de strijd te gooien.

Schrijver: Crystalle Valentino
Oorspronkelijke titel: Coming up roses
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789044340129
Uitgever: The House of Books