Boekenplank:
Kies

Boeken van Hilde Veeren

Hilde Veeren heeft jarenlange ervaring in de tijdschriftenwereld en is hoofdredacteur van Elegance en Happy in Shape. Ze is gek op jurken, Engeland en boeken.

Meer over Hilde Veeren

Genre: Roman

Geboorteland: Nederland


Cottage aan Zee

  1. Duinroos
  2. Maretak
Cottage aan Zee

gedetailleerd overzicht

Cottage aan ZeeDuinroos

Als reisjournalist Molly wordt ontslagen bij het tijdschrift waarvoor ze werkt, is ze compleet uit het lood geslagen. Uit pure wanhoop gaat ze in op het aanbod van haar tante om een paar weken op haar cottage te passen in Somerset. Een tijdelijke oplossing, denkt Molly.

Maar dan ontmoet ze de aantrekkelijke Atlas, het type stoere man waarvan ze nooit had gedacht dat hij op haar zou vallen, en doet ze een unieke vondst op een rommelmarkt. Maar ook in Somerset is niets wat het lijkt... Heeft Molly dan nooit geluk?

Schrijver: Hilde Veeren
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789401619639
Ebook: 9789401619660
Uitgever: Xander
Maretak

Molly is uiterst tevreden: haar idyllische Engelse cottage is de perfecte plek om haar boek te schrijven, haar beste vriendin Celine gaat bijna trouwen en ondertussen droomt ze weg bij het idee van haar eigen country wedding. Haar geluksgevoel blijkt echter van korte duur: ze krijgt knallende ruzie met Celine, een jaloersmakend knappe collega flirt met haar vriend James en Molly doet een impulsaankoop die zelfs voor haar doen wel heel enorme gevolgen blijkt te hebben.

Terwijl Porlock Weir wordt omgetoverd tot een sprookjesdorp met kerstlampjes, winterscones en zelfs een schaatsbaan, moet Molly zichzelf weer bij elkaar zien te rapen. Zal het haar lukken haar vriendin terug te winnen en haar droomman te overtuigen dat ze écht bij elkaar horen?

Schrijver: Hilde Veeren
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789401620789
Ebook: 9789401620796
Uitgever: Xander

Gerelateerde schrijvers