Boekenplank:
Kies

Boeken van Lori Andrews

Meer over Lori Andrews

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Lori Andrews


Alexandra Blake

  1. Bloedproef - Sequence
  2. De stille moordenaar - The silent assassin
  3. Immuun - Immunity

gedetailleerd overzicht

Alexandra BlakeBloedproef
Dr. Alexandra Blake werkt als geneticus bij het AFIP - Armed Forces Institute of Pathology - in Washington, D.C. Alex moet haar research echter onderbreken om onderzoek te verrichten in een spectaculaire moordzaak.
In de omgeving van militaire bases waart een seriemoordenaar rond die vrouwen vermoordt en daarna hun lijken tatoeëert. Het is waarschijnlijk nog maar een kwestie van tijd voordat hij bewijs achterlaat waarmee ze hem kan opsporen.
Maar als de seriemoordenaar toeslaat in de directe nabijheid van Alex en haar vriend, congreslid David Thorne, is er meer nodig dan forensisch inzicht om aan het dreigende gevaar te ontsnappen...
Schrijver: Lori Andrews
Oorspronkelijke titel: Sequence
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 978-90-443-1968-2
Uitgever: The House of Books
De stille moordenaar
Wanneer een onbekende dode met een bajonetwond in zijn borst in een vuilcontainer in Washington, D.C. wordt gevonden, onderbreekt dr. Alexandra Blake haar research om hulp te bieden bij het onderzoek.
Na enig spitwerk blijkt dat de omgebrachte man helemaal niet het slachtoffer is van een roofmoord. Voor Alex en haar collega's het beseffen zijn ze verwikkeld in een complex mysterie van financiële intriges met een hoge inzet.
Schrijver: Lori Andrews
Oorspronkelijke titel: The silent assassin
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-443-2219-4
Uitgever: The House of Books
Immuun
Alexandra (Alex) Blake is een briljant wetenschapper, die zich bezighoudt met het onderzoek naar DNA-profielen. Haar hulp wordt ingeroepen als een mysterieus virus zich over Amerika verspreidt. Is het een natuurlijke epidemie of is er sprake van een biochemisch wapen?

Alex doet wat ze kan en in haar race tegen de klok om de aard van het virus te achterhalen, stelt ze zichzelf bloot aan de ziekte. Haar leven staat op het spel.
Schrijver: Lori Andrews
Oorspronkelijke titel: Immunity
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789044328196
Uitgever: The House of Books