Boekenplank:
Kies

Boeken van Matthew Blake

Matthew Blake studeerde Engels aan Durham University en Merton College, Oxford. Blake werkte als onderzoeker en speechschrijver voor het Britse parlement voor hij schrijver werd.

Meer over Matthew Blake

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Matthew Blake


Overzicht

Anna O

Anna Ogilvy was een vijfentwintigjarige schrijver met een mooie toekomst. Tot ze vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden doodstak. De tabloids noemen haar 'Schone slaapster', omdat ze vanwege een zeldzame aandoening sinds die fatale nacht in diepe slaap verkeert.

Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak Anna O. op te lossen. Als het hem lukt haar wakker te krijgen, kan ze eindelijk terechtstaan. Hij moet echter voorzichtig zijn in de behandeling van de spraakmakende verdachte, want hij leidt een leven vol geheimen.

Als Anna eindelijk tekenen van leven vertoont, moet hij zien te ontdekken wat er destijds is gebeurd. Anna is de enige die de waarheid kent over die nacht, en Ben de enige die haar naar boven kan halen. En door wat er aan het licht komt, komen beiden in groot gevaar...

Schrijver: Matthew Blake
Oorspronkelijke titel: Anna O
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789402714432
Ebook: 9789402770896
Uitgever: HarperCollins

Gerelateerde schrijvers