Boekenplank:
Kies

Boeken van Claudia Carroll


Overzicht

  • Hij houdt niet van me, hij houdt van me - He loves me not, he loves me
  • Je staat in mijn sterren - Personally, I blame my fairy godmother
  • Waarom had ik ook alweer een man nodig? - Remind me again why I need a man

gedetailleerd overzicht

OverzichtHij houdt niet van me, hij houdt van me
In Davenport Hall verkeert de familie Davenport in staat van chaos: Lord Jack Davenport (ook wel bekend als Blackjack, vanwege zijn gokverslaving) is ervandoor gegaan met zijn negentienjarige vriendin, zijn gezin - moeder Lady Lucasta en zijn twee dochters Daisy en Portia - in verbijstering achterlatend. Geldnood en de haveloze staat van het landhuis dwingen de oudste dochter, Portia, het huis ter beschikking te stellen van een Amerikaanse filmmaatschappij, Romance Pictures. De komst van de filmploeg en enkele nieuwe bewoners in het dorp zorgen voor behoorlijk wat romantische en bizarre ontwikkelingen in de levens van de twee zusjes.
Schrijver: Claudia Carroll
Oorspronkelijke titel: He loves me not, he loves me
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-5000-573-X
Uitgever: Vassallucci
Je staat in mijn sterren
Jessie Woods heeft een geweldige baan, woont in een villa en wordt verwend door haar droomprins, sexy Sam. Maar op een dag gaat alles gruwelijk mis. Jessie wordt ontslagen, Sam laat zich niet meer zien en zelfs haar creditcard houdt niet meer van haar. Er zit niets anders op dan terug naar huis te gaan om bij haar valse stiefmoeder en haar twee aartsluie stiefzussen te gaan wonen. Zal het Jessie ooit nog lukken omhoog te krabbelen uit haar diepe dal?
Schrijver: Claudia Carroll
Oorspronkelijke titel: Personally, I blame my fairy godmother
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789044332353
Uitgever: The House of Books
Waarom had ik ook alweer een man nodig?
Amelia Lockwood wil niet hebberig lijken. Ze is blij met haar carrière in de televisiewereld, haar prachtige appartement en haar drie uitermate trouwe en extreem grappige vrienden. Wat ontbreekt is de trouwring om haar vinger. Als het niet teveel gevraagd is wil Amelia graag een echtgenoot - geen vriendje, geen minnaar, geen one-night-stand, maar een bruiloft en de Vera Wangjurk van haar dromen. Ze schrijft zich in voor de cursus 'Hoe kom ik als 35-plusser aan de man'. Ze slikt haar trots in en levert zich over aan Ira Vandergelder, de cursusleidster, een vinnige tante met een messcherpe tong en een in vitriool gedoopt gevoel voor humor. Door haar wordt Amelia getraind om marketingprincipes toe te passen en doelgericht te werk te gaan en haar droomvent te veroveren op dezelfde manier als ze haar droombaan veroverd heeft. Een essentieel onderdeel van de cursus is echter dat ze al haar vorige vriendjes opnieuw moet opzoeken om er achter te komen waar het precies fout ging. Gesteund door het bijtende commentaar van haar vrienden, onderneemt Amelia een verrassende speurtocht langs al haar exen en komt tot verhelderende inzichten...
Schrijver: Claudia Carroll
Oorspronkelijke titel: Remind me again why I need a man
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789026985522
Uitgever: Van Holkema & Warendorf