Boekenplank:
Kies

Boeken van C.J. Daugherty

Meer over C.J. Daugherty

Website: http://www.christidaugherty.com

Geboren: 1974

Overzicht
  • De echomoorden - The echo killing
  • Het genootschap van de nacht - Night school

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

De echomoorden

In een keuken wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is naakt en meerdere malen met een mes gestoken. Degene die haar vindt is haar twaalfjarige dochter.

Vijftien jaar later is Harper McClain een toonaangevende verslaggever in Savannah als ze op een plaats delict aankomt. Ze herkent alles wat ze ziet, want het is identiek aan de moord op haar moeder. Harper heeft altijd met het gevoel rondgelopen dat de echte moordenaar van haar moeder nooit was gevonden. En nu lijkt het alsof ze gelijk krijgt. Er zijn geen vingerafdrukken. Geen voetafdrukken. Geen DNA-spoor. Toch is Harper vastbesloten om de moordenaar te vinden. Gaat het haar na al die jaren lukken?

Schrijver: C.J. Daugherty
Oorspronkelijke titel: The echo killing
Eerste uitgave: 2018
ISBN: 9789022572481
Uitgever: De Boekerij
Het genootschap van de nacht

Allie Sheridans wereld stort in. Ze haat school, haar broer is weggelopen van huis en ze is net gearresteerd. Alweer. Deze keer hebben haar ouders er genoeg van. Ze sturen haar naar Cimmeria Academy, een kostschool voor probleemjongeren. Cimmeria houdt er nogal strikte regels op na. Telefoons, televisie, computers en internet zijn ten strengste verboden. En er is een geheime nachtschool die zijn activiteiten zorgvuldig verborgen houdt voor het oog van onwetende studenten.

Allie maakt snel vrienden. De knappe Sylvain en de ruwe diamant Carter strijden om haar liefde. Wanneer Allie op een nacht wordt aangevallen, volgt een reeks vreemde voorvallen. Een meisje komt gruwelijk aan haar eind. Langzaamaan wordt duidelijk dat Allie op een gevaarlijke plek is. Kan ze nog wel iemand vertrouwen? Wat gebeurt er allemaal op de geheimzinnige Cimmeria Academy?

Schrijver: C.J. Daugherty
Oorspronkelijke titel: Night school
Eerste uitgave: 2012
ISBN: 9789048813964
Uitgever: Full Moon
Gerelateerde schrijvers