Boekenplank:
Kies
  • Home
  • D
  • Christi Daugherty

Boeken van Christi Daugherty

Meer over Christi Daugherty

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): C.J. Daugherty, Ava Glass

Geboren: 1974

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Christi Daugherty


Harper McClain

  1. De echomoorden - The echo killing
  2. Voor het te laat is - A beautiful corpse

Young Adult

  • Het genootschap van de nacht - Night school

gedetailleerd overzicht

Harper McClainDe echomoorden

Vijftien jaar geleden werd haar moeder vermoord en was er van de dader geen spoor te vinden. Heeft hij nu weer toegeslagen?

In een keuken wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is naakt en meerdere malen met een mes gestoken. Degene die haar vindt is haar twaalfjarige dochter.

Vijftien jaar later is Harper McClain een toonaangevende verslaggever in Savannah als ze op een plaats delict aankomt. Ze herkent alles wat ze ziet, want het is identiek aan de moord op haar moeder. Harper heeft altijd met het gevoel rondgelopen dat de echte moordenaar van haar moeder nooit was gevonden. En nu lijkt het alsof ze gelijk krijgt. Er zijn geen vingerafdrukken. Geen voetafdrukken. Geen DNA-spoor. Toch is Harper vastbesloten om de moordenaar te vinden. Gaat het haar na al die jaren lukken?

Schrijver: Christi Daugherty
Oorspronkelijke titel: The echo killing
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022586129
Ebook: 9789402311198
Uitgever: Boekerij
Voor het te laat is

Drie mannen hielden van haar. Nu is ze dood.

In een welgestelde wijk van Savannah wordt een dode vrouw gevonden. De buurtbewoners zijn geschokt en voor misdaadverslaggever Harper McClain is de zaak nog verontrustender: het slachtoffer was een bekende van haar.

Naomi Scott was 24. Een rechtenstudente die als barmeisje werkte om de eindjes aan elkaar te knopen en die grootse plannen had voor de toekomst. Ze zou de wereld gaan veranderen. In plaats daarvan eindigde haar leven op straat, in het holst van de nacht, door een enkele kogel.

Er zijn geen getuigen, maar wel drie verdachten: Naomi’s vriendje, dat een crimineel verleden heeft waarvan hij zegt afstand te hebben genomen. Haar baas, die twee jaar geleden een ander jong barmeisje stalkte. En de zoon van de officier van justitie, Naomi’s ex. Alle drie de mannen beweren van Naomi te hebben gehouden. Maar Harper weet maar al te goed dat liefde de meest meedogenloze moordenaars maakt.

Schrijver: Christi Daugherty
Oorspronkelijke titel: A beautiful corpse
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022582503
Ebook: 9789402313635
Uitgever: Boekerij

Young AdultHet genootschap van de nacht

Allie Sheridans wereld stort in. Ze haat school, haar broer is weggelopen van huis en ze is net gearresteerd. Alweer. Deze keer hebben haar ouders er genoeg van. Ze sturen haar naar Cimmeria Academy, een kostschool voor probleemjongeren. Cimmeria houdt er nogal strikte regels op na. Telefoons, televisie, computers en internet zijn ten strengste verboden. En er is een geheime nachtschool die zijn activiteiten zorgvuldig verborgen houdt voor het oog van onwetende studenten.

Allie maakt snel vrienden. De knappe Sylvain en de ruwe diamant Carter strijden om haar liefde. Wanneer Allie op een nacht wordt aangevallen, volgt een reeks vreemde voorvallen. Een meisje komt gruwelijk aan haar eind. Langzaamaan wordt duidelijk dat Allie op een gevaarlijke plek is. Kan ze nog wel iemand vertrouwen? Wat gebeurt er allemaal op de geheimzinnige Cimmeria Academy?

Schrijver: Christi Daugherty
Oorspronkelijke titel: Night school
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789048813964
Uitgever: Moon

Gerelateerde schrijvers