Boekenplank:
Kies

Boeken van Sam Eastland

Meer over Sam Eastland

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Paul Watkins

Geboren: 1965

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sam Eastland


Pekkala

  1. Het oog van de rode tsaar - Eye of the red tsar
  2. Het geheime wapen - The red coffin

gedetailleerd overzicht

PekkalaHet oog van de rode tsaar
Na de Russische Revolutie raakt inspecteur Pekkala, ooit de rechterhand van de tsaar, in ongenade. Hij wordt gevangen gehouden in een goelag in het Siberische woud.

Maar dan blijkt dat zijn kwaliteiten onmisbaar zijn: Pekkala krijgt van Stalin de opdracht de moordenaar van de adellijke familie Romanov te vinden. Deze missie brengt Pekkala en zijn broer Anton, die hij al jaren niet heeft gezien, weer bij elkaar.

De lichamen van de Romanovs worden gevonden, op één na. Terwijl flashbacks onthullen wat zich in het verleden tussen beide broers heeft afgespeeld, ontvouwt zich in het heden een mysterie. De getuigen die kunnen helpen de moordenaar van de Romanovs te vinden - en het antwoord op de vraag of de laatste Romanov wellicht ontsnapt is - worden een voor een vermoord.
Schrijver: Sam Eastland
Oorspronkelijke titel: Eye of the red tsar
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789041421708
Uitgever: Ambo | Anthos
Het geheime wapen

Na de Russische Revolutie raakt inspecteur Pekkala, ooit de rechterhand van de tsaar, in ongenade. Hij wordt gevangengehouden in een goelag in het Siberische woud. Maar dan blijkt dat zijn kwaliteiten onmiskenbaar zijn: Pekkala krijgt van Stalin de opdracht de moordenaar van de Romanovs te vinden. Deze missie brengt Pekkala, en zijn broer Anton die hij al jaren niet heeft gezien, weer bij elkaar.

De lichamen van de Romanovs worden gevonden, op één na. Terwijl flashbacks onthullen wat zich in het verleden tussen beide broers heeft afgespeeld, ontvouwt zich in het heden een huiveringwekkend mysterie. De getuigen die kunnen helpen de moordenaar van de Romanovs te vinden - en het antwoord op de vraag of de laatste Romanov wellicht ontsnapt is - worden een voor een vermoord.

Schrijver: Sam Eastland
Oorspronkelijke titel: The red coffin
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789041416728
Uitgever: Ambo | Anthos

Gerelateerde schrijvers