Boekenplank:
Kies

Boeken van Rebekka Eder

Rebekka Eder studeerde Duitse taal en theaterwetenschappen. Ze werkte als tekstschrijver en journalist, maar is tegenwoordig fulltime schrijver.

Meer over Rebekka Eder

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Rebekka Knoll

Geboren: 1988

Geboorteland: Duitsland

Website: Rebekka Eder


De Chocolade Dynastie / Die Schokoladenfabrik

  1. De dochter van de apotheker - Die Tochter des Apothekers
  2. De vrouw van de uitvinder - Das Geheimnis der Erfinderin
  3. De zus van de chocolatier - Der Traum der Poetin

gedetailleerd overzicht

De Chocolade Dynastie / Die SchokoladenfabrikDe dochter van de apotheker

Om haar geheime recept te bewaken, moet ze een onmogelijke keuze maken...

Keulen, 1838. Anna Sophia houdt ervan om haar vader te helpen in de apotheek. En ze is trots op haar eigen recept: heerlijke keelsnoepjes. Wanneer de apothekersleerling August haar het hof maakt, lijkt ook haar toekomst rooskleurig. Ze zal met hem trouwen en hij zal de apotheek overnemen.

Maar dan krijgt haar vader een mysterieuze ziekte, en begint August zich steeds vreemder te gedragen. Heeft hij misschien iets met de toestand van haar vader te maken?

Tegelijkertijd keert banketbakker Franz Stollwerck terug van zijn reis door Europa. Hij is al van kinds af aan verliefd op haar en doet haar nu een huwelijksaanzoek. Anna Sophia zal een moeilijke keuze moeten maken.

Schrijver: Rebekka Eder
Oorspronkelijke titel: Die Tochter des Apothekers
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789046829516
Uitgever: Oceaan
De vrouw van de uitvinder

Om de eer van haar familie te redden, moet ze haar passie verborgen houden...

Keulen, 1862. Apollonia wil niets liever dan uitvinder worden, net zoals haar vader. Maar haar familie onderhoudt goede banden met de familie Stollwerck, en haar toekomst zal zeker zijn als ze deel wordt van de Chocolade Dynastie. Als oudste dochter zal ze uitgehuwelijkt worden aan de oudste zoon: Nikolaus. Ze kan zich niets vreselijkers voorstellen, terwijl zijn stille maar slimme broer Heinrich haar hart wel sneller doet kloppen.

Ook bij zijn moeder Anna Sophia voelt ze zich meteen thuis, maar vader Franz Stollwerck begint zich steeds vreemder te gedragen en er dreigt een breuk tussen hem en zijn zonen.

Is Apollonia in staat de familie te redden en de chocoladefabriek draaiende te houden? Ook als dat betekent dat haar talent verborgen moet blijven?

De vrouw van de uitvinder is opnieuw een bruisende historische roman, vol verrassingen, rivaliteit, liefde en verraad, waarin Apollonia een onmisbare rol inneemt binnen de Chocolade Dynastie.

Schrijver: Rebekka Eder
Oorspronkelijke titel: Das Geheimnis der Erfinderin
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789046830239
Ebook: 9789046830147
Uitgever: Oceaan
De zus van de chocolatier

Wanneer ze een geheim ontdekt, moet ze kiezen tussen liefde en familie...

Keulen, 1881. Therese Stollwerck is trots op het succes van de chocoladefabriek van haar familie. Maar haar broer Ludwig, die de leiding heeft overgenomen, wil niets weten van haar ideeën om reclame te maken voor hun chocolade. Liever huwelijkt hij haar uit aan een zakenpartner.

Therese ziet niets in trouwen, schrijven is haar grote droom. Haar hart is bovendien al vergeven aan de mysterieuze kunstenaar Emil Doepler, die haar aanmoedigt haar teksten onder een pseudoniem in te sturen...

De zus van de chocolatier is een bruisende historische roman, vol verrassingen, rivaliteit, liefde en verraad, waarin Therese de toekomst bepaalt van de Chocolade Dynastie.

Schrijver: Rebekka Eder
Oorspronkelijke titel: Der Traum der Poetin
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789046830772
Ebook: 9789046830789
Uitgever: Oceaan

Gerelateerde schrijvers