Boekenplank:
Kies

Boeken van Caro Fraser

Meer over Caro Fraser

Genre: Roman

Website: Caro Fraser


Overzicht

  • De erfgenaam - An inheritance
  • Dromen van een nieuw begin - A little learning
  • Verborgen verleden - Beyond forgiveness

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe erfgenaam
Als kind had Orlando alles wat zijn hart begeerde; hij werd grootgebracht door twee toegewijde tantes en was omgeven door liefde. Maar zijn tantes vinden dat niet genoeg en willen zijn toekomst ook in financiële zin zeker stellen. Zij laten hem kennismaken met de grootvader die hij nooit heeft gekend en een leefwijze die hij zich niet heeft kunnen voorstellen...
Schrijver: Caro Fraser
Oorspronkelijke titel: An inheritance
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 90-5695-098-3
Uitgever: Van Buuren
Dromen van een nieuw begin
Het huwelijk van Carla en Alan Tradescant is in een impasse geraakt. Carla probeert te begrijpen hoe haar verliefdheid is overgegaan in genegenheid, vervolgens in verdraagzaamheid, onverschilligheid en uiteindelijk in een soort afkeer die maakt dat ze zich schuldig voelt. Als het nieuwe schooljaar begint, kan Carla de charmes van Peter Barrett, de jonge leraar Engels, dan ook niet weerstaan en begint een verhouding met hem. In diezelfde tijd wordt Alan geconfronteerd met een geheim uit zijn losbandige jaren.
Schrijver: Caro Fraser
Oorspronkelijke titel: A little learning
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-5695-132-7
Uitgever: Van Buuren
Verborgen verleden
'Wat had hij, Leslie Maskelyne, ooit uit liefde gedaan?' Om heel eerlijk te zijn: erg weinig. Maar nu, in de laatste maanden van zijn leven, besluit hij voor een keer dat anders aan te pakken. Een simpele aanpassing van zijn testament verandert alles en laat de verbijsterde nabestaanden achter met de vraag: waarom heeft hij het gedaan? Zijn dochters met hun keurige echtgenoten begrijpen er niets van. Zijn zoon, die er op rekende een forse erfenis te krijgen, kan maar niet begrijpen waarom z'n vader hem alles ontnomen heeft. Zelfs de erfgename, Abby, snapt er niets van. Ze wil het ook liever niet begrijpen, want hoewel ze door deze vreemde speling van het lot schatrijk wordt, zal ze daardoor de man waar ze echt van houdt niet kunnen krijgen.
Schrijver: Caro Fraser
Oorspronkelijke titel: Beyond forgiveness
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 90-5695-075-4
Uitgever: Van Buuren