Boekenplank:
Kies
  • Home
  • F
  • Kimberley Freeman

Boeken van Kimberley Freeman

Kimberley Freeman emigreerde op haar derde jaar naar Queensland, Australië en woont daar nog steeds met haar gezin. Ze heeft gestudeerd aan de University of Queensland waar ze nu zelf les geeft.

Meer over Kimberley Freeman

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Kim Wilkins

Geboren: 1970

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Kimberley Freeman


Overzicht

  • Hotel Evergreen Falls - Evergreen Falls
  • Walviseiland - Ember Island
  • Wilde bloemen - Wildflower Hill

gedetailleerd overzicht

OverzichtHotel Evergreen Falls

In 1926 is Violet een kamermeisje in Hotel Evergreen Falls. Dan wordt ze verliefd op Sam, een van de gasten, en hij op haar. Violet zet alles op het spel om bij Sam te zijn. Daar betaalt ze een hoge prijs voor...

2014. Lauren is naar de andere kant van Australië verhuisd om te ontsnappen aan haar bazige moeder. Ze huurt een appartementje vlak bij een vervallen hotel in het dorp. Lauren kan het niet nalaten om op onderzoek uit te gaan. Wat ze ontdekt verandert meerdere levens, waaronder dat van haarzelf.

Schrijver: Kimberley Freeman
Oorspronkelijke titel: Evergreen Falls
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789026139741
Ebook: 9789026139758
Uitgever: De Fontein
Walviseiland

Je kunt je verleden nooit achter je laten, maar je hoeft het ook niet je leven te laten bepalen...

Engeland, 1891. De jonge Tilly Kirkland is opgegroeid op het landgoed van haar grootvader in Dorset. Nu hij oud en ziekelijk is, wil hij haar veilig getrouwd zien en het lijkt dan ook perfecte timing wanneer ze de knappe Jasper Dellafore ontmoet. Maar als ze na hun bruiloft naar haar nieuwe thuis reist, wacht haar een heel andere ontvangst dan Jasper haar had voorgespiegeld - en haar droom van een gelukkig huwelijk verwordt tot een nachtmerrie.

Australië, 2012. Bestsellerauteur Nina Jones kampt met een writer's block. Wanneer een storm het dak van het oude familiehuis op Ember Island beschadigt, is dat de ideale aanleiding om daar de telefoontjes van haar uitgever te ontwijken. Maar als ze in de muren van het oude huis pagina's uit het dagboek van haar overgrootmoeder vindt, stuit ze op een raadsel dat haar al snel helemaal in zijn greep houdt.

Schrijver: Kimberley Freeman
Oorspronkelijke titel: Ember Island
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789032514730
Ebook: 9789032514747
Uitgever: De Fontein
Wilde bloemen

Familiegeheimen bepalen het lot van drie generaties vrouwen in Schotland en Australië...

Glasgow, 1929. Beattie raakt zwanger, maar haar geliefde Henry is al getrouwd. Als hij voor haar zijn vrouw verlaat en ze samen naar Australië reizen, lijkt haar geluk compleet - maar ze had moeten weten dat sprookjes niet bestaan...

Londen, 2009. Emma's droom spat uiteen: een gebroken enkel maakt een einde aan haar carrière als prima ballerina. Ze keert terug naar Australië, waar haar oma haar een erfenis heeft nagelaten. Maar kan ze een nieuwe droom vinden om waar te maken?

Schrijver: Kimberley Freeman
Oorspronkelijke titel: Wildflower Hill
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789032513283
Ebook: 9789032513290
Uitgever: De Fontein