Boekenplank:
Kies
  • Home
  • J
  • Joshilyn Jackson

Boeken van Joshilyn Jackson

Meer over Joshilyn Jackson

Genre: Roman

Geboren: 1968

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Joshilyn Jackson


Overzicht

  • De drie beloftes van Arlene - Gods in Alabama
  • Kijk niet achterom - Mother may I
  • Nooit heb ik ooit - Never have I ever

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe drie beloftes van Arlene
Toen Arlene Fleet naar Chicago vertrok, deed ze drie beloftes. Ze zou nooit meer liegen, nooit meer met iemand naar bed gaan totdat ze getrouwd was en nooit, maar dan ook nooit meer terugkeren naar haar stoffige geboortedorp in Alabama. Het enige wat ze daarvoor in ruil kreeg was de garantie dat het lijk van honkballer Jim Beverly nooit ontdekt zou worden.

Tien jaar later leeft Arlene nog altijd volgens haar drie geboden. Maar er is iets misgegaan met de ruil want een vroegere klasgenoot stelt vervelende vragen over de verdwijning van Jim. Ook op andere fronten wordt het haar moeilijk gemaakt: haar vriendje dreigt haar te verlaten omdat ze hem niet voorstelt aan de familie.

Arlene beseft dat er niets anders op zit: ze móét terug naar haar geboorteplaats om het verleden onder ogen te zien. Daar zal ze ontdekken hoe ver ze bereid is te gaan om na alle verloren jaren alsnog vergeving en liefde te vinden.
Schrijver: Joshilyn Jackson
Oorspronkelijke titel: Gods in Alabama
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789022543306
Uitgever: Boekerij
Kijk niet achterom

Hoe ver zou jij gaan om je familie te beschermen?

Bree komt uit een arm gezin, maar heeft nu alles waar ze altijd van droomde: een lieve, rijke man, twee slimme tienerdochters, een baby en een prachtig huis. Op een dag ziet ze een oude vrouw bij haar naar binnen gluren. Later die dag ziet ze haar weer, op de parkeerplaats van haar dochters' school. Vlak daarna is haar slapende zoontje uit de auto verdwenen. Op zijn plaats ligt een briefje: als ze haar baby terug wil, moet ze de instructies precies opvolgen.

Bree komt erachter dat de mysterieuze vrouw ook moeder is. Waarom zou een moeder zoiets doen? Wat wil ze? Bree zal alles doen om haar gezin te beschermen - maar wat als de prijs die ze moet betalen haar gezin juist uit elkaar scheurt?

Schrijver: Joshilyn Jackson
Oorspronkelijke titel: Mother may I
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789046828045
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Nooit heb ik ooit

Bij dit spel kan zelfs winnen dodelijk zijn...

Het begint als een spel op een avond bij de leesclub. Nooit heb ik ooit... iets heel ergs gedaan. Maar Amy heeft wél iets heel ergs gedaan. En Roux, de charmante nieuwkomer in de wijk waar Amy woont, weet precies wat dat is.

Roux belooft dat ze haar met rust zal laten als Amy volgens haar regels speelt. Maar Amy is niet bereid om alles te verliezen. Ze zal terugvechten, en in dit razend spannende kat-en-muisspel kan maar één iemand winnen.

Schrijver: Joshilyn Jackson
Oorspronkelijke titel: Never have I ever
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789046826324
Ebook: 9789046826331
Uitgever: Nieuw Amsterdam