Boekenplank:
Kies

Boeken van Belinda Jones

Meer over Belinda Jones

Genre: Roman

Geboren: 1967

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Belinda Jones


Overzicht

 • Op weg naar Mr. Right - On the road to Mr Right

LoveTravel

 1. Diva's in Las Vegas - Divas Las Vegas
 2. Verliefd op Capri - I love Capri
 3. Glamour in Californië - The California Club
 4. Cappuccino in Costa Rica - Café Tropicana
 5. Parels in het paradijs - The paradise room
 6. Liefdescollege in Venetië - The love academy
 7. Een sprong in het diepe - Out of the blue
 8. Leef la vida loca - Living la vida loca
 9. Hello Hollywood! - California dreamers
 10. Winters wonderland - Winter wonderland

gedetailleerd overzicht

OverzichtOp weg naar Mr. Right
Belinda houdt van Amerika. Haar beste vriendin Emily houdt van mannen. Dus wanneer ze beslissen dat het tijd is voor wat actie, combineren ze hun twee passies in een fantastische road trip van Eden naar Valentine - via Climax - op zoek naar een Amerikaanse droomjongen.

Er is geen tekort aan mannen - een Casanova uit Casanovia, een mannelijke cheerleader uit Schat en een getatoeëerde trucker uit Kissimmee. Maar is romantiek echt het antwoord op hun problemen? En is het wel zo'n goed idee, twee vrouwen op zoek naar de perfecte man?

Hun reis zit vol met onthullingen en verrassingen, van cactus-kussen tot dolende sneeuwschuivers, maar het is vooral een avontuur op zoek naar liefde.
Schrijver: Belinda Jones
Oorspronkelijke titel: On the road to Mr Right
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789077462300
Uitgever: Bloemendal

LoveTravelDiva's in Las Vegas
Jamie en Izzy, vriendinnen voor het leven, hebben maar één droom: een opzichtige, schitterende dubbele bruiloft in Las Vegas. Op hun zevenentwintigste besluiten ze dat ze genoeg vage vriendjes hebben gehad en dat het tijd is om te trouwen. Het enige dat nog ontbreekt: een man. En waar kun je die nu beter vinden dan in Las Vegas, waar de lucht bestaat uit 70 procent zuurstof en 30 procent confetti?

Maar wanneer ze hun steeds complexere leven in het slaperige Devon verruilen voor het opwindende Las Vegas, wordt al snel duidelijk dat het strikken van een echtgenoot nog helemaal niet zo eenvoudig is. En die probleempjes die ze achter zich dachten te hebben gelaten, zoals Izzy's verloofde en Jamie's allereerste grote liefde, willen maar niet verdwijnen...
Schrijver: Belinda Jones
Oorspronkelijke titel: Divas Las Vegas
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789077462621
Ebook: 9789077462799
Uitgever: Bloemendal
Verliefd op Capri
Kim Rees is tolk geworden voor een glamoreus jetset leven. Hoe komt het dan dat ze vijf jaar later in een kelder in Cardiff Duitse computerspelletjes vertaalt? En dan niet in een galajurk, maar in haar ochtendjas.

Gelukkig heeft haar moeder een plan om Kim uit haar dagelijkse sleur te halen: een reis naar het magische eiland Capri.

Eerst wil Kim niets weten van de maneschijn en bougainvillegeur, maar ze bezwijkt voor de onweerstaanbare combinatie van cocktails op het terras en steenrijke mannen. Tot haar verrassing realiseert ze zich dat ze verandert. En als ze een man ontmoet die zoeter is dan tiramisu, wordt ze verliefd. Maar hoe ver zal ze gaan om haar Romeo te krijgen?
Schrijver: Belinda Jones
Oorspronkelijke titel: I love Capri
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789077462287
Ebook: 9789077462652
Uitgever: Bloemendal
Glamour in Californië
Als Lara Jones op het vliegtuig naar het zonnige Californië stapt, is haar oude vriendin Helen wel de laatste die ze daar verwacht. Haar sullige, slonzige vriendin is veranderd in een elegante, modebewuste surfgodin. Het geheim van haar geweldige nieuwe leven vol glitter en glamour? De mysterieuze California Club

Het aanbod om ook lid te worden van de club - en een wens, die gegarandeerd uitkomt voor ze weer teruggaan naar huis - is voor Lara en haar vrienden te mooi om af te slaan. Zou dit Lara's kans zijn om na tien jaar smachten eindelijk het hart van haar beste vriend Elliot te veroveren? Of betekent het feit dat hij de reis maakt met zijn nieuwe verloofde dat het voor Lara tijd is om een nieuwe droom te bedenken?
Schrijver: Belinda Jones
Oorspronkelijke titel: The California Club
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789077462515
Ebook: 9789077462560
Uitgever: Bloemendal
Cappuccino in Costa Rica
Koffieliefhebster Ava Langston weet precies wat ze wil: een eigen koffietent in een winkelgalerij in Bath. En een leven zonder gecompliceerde relaties. Haar plannen worden helaas verstoord als haar vader opbelt en vraagt of ze het eerstvolgende vliegtuig naar zijn nieuwe thuisland Costa Rica wil nemen om zijn kersverse echtgenote Kiki te ontmoeten.

Onmiddellijk het vliegtuig naar Midden-Amerika te pakken om daar haar nieuwe stiefmoeder te leren kennen is wel het laatste waar Ava op zit te wachten. Totdat haar vader de mogelijkheid biedt haar eigen café aan een Costa Ricaanse boulevard te gaan runnen. Het beeld van schuimende cappuccino's in zo'n fantastisch koffieland kan ze niet weerstaan.

Ze heeft er alleen niet op gerekend daar Santiago te ontmoeten, haar sexy maar koppige concurrent. Ook is daar Ryan, die denkt dat het romantisch is om om zes uur 's ochtends door de toppen van het regenwoud te slingeren. Van beide mannen krijgt ze vlinders in haar buik, maar wie verovert haar hart?
Schrijver: Belinda Jones
Oorspronkelijke titel: Café Tropicana
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789077462508
Ebook: 9789077462553
Uitgever: Bloemendal
Parels in het paradijs
Wanneer Amber Pepper door haar juweliersvriendje Hugh wordt meevraagt op een zakenreis naar het paradijselijke Tahiti, staat ze niet te springen - Amber houdt van grote truien en regen. Ze springt liever tussen de plassen door in Oxford dan dat ze in helderblauw oceaanwater rond spettert. Maar het vooruitzicht om samen met haar vroegere vriendin Felicity van Mai Tais te nippen is de twintig uur durende vlucht waard.

Zodra ze het zand onder hun voeten voelen, storten de meiden zich in een verleidelijke nieuwe wereld vol hypnotiserende muziek, exotische zwarte parels en sexy vreemdelingen. En voor de eerste keer wordt Amber overvallen door lust. De oorzaak is een onverwachts huwelijksaanzoek.

Zal ze kiezen voor een blootsvoets strandhuwelijk of slaat ze waarschuwingen - en haar kokosnoot-bh - in de wind? Geen gemakkelijke beslissing voor een motregen aanbiddend meisje, wanneer het 40 graden in de schaduw is...
Schrijver: Belinda Jones
Oorspronkelijke titel: The paradise room
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789077462294
Ebook: 9789077462669
Uitgever: Bloemendal


Liefdescollege in Venetië
Goede manieren leren we van onze ouders. Lezen, rekenen en schrijven leren we op school, sociale vaardigheden van onze vrienden. Maar wie leert ons de subtiele nuances in de verleidingskunst en in de romantiek?

Het liefdescollege in Venetië is er om daarbij te helpen. Schrijf je in en je wordt gegarandeerd een subtiel verleidster. Maar zit er misschien meer achter de lessen 'geheimen van het verleiden' en 'de kracht van passie' dan je op het eerste gezicht zou denken...

Journaliste Kirsty Bailey gaat undercover om erachter te komen wat er op het programma van het College staat en in twee weken hoopt ze te ontdekken of het hier om oplichterij of ware romantiek draait. Wat zal het zijn? Ze geeft zich over aan het 'Italiaanse leven' en beleeft twee gedenkwaardige weken die haar leven in vuur en vlam zetten.
Schrijver: Belinda Jones
Oorspronkelijke titel: The love academy
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789077462423
Ebook: 9789077462577
Uitgever: Bloemendal
Een sprong in het diepe

Selena Harper dacht altijd dat zij dé perfecte baan had: haar werk op een luxe cruiseschip brengt haar naar de prachtigste plekken ter wereld, van Alaska tot Zanzibar, met spanning en avontuur in elke haven. Met veel korte romances, maar weinig liefde.

Wanneer ze zich klaarmaakt voor haar volgende verlof - en plotseling in de steek wordt gelaten door haar vriendin die zich net heeft verloofd - begint ze zich af te vragen of het leven op zee eigenlijk nog wel is waar ze ooit van droomde. Waarom is zij de enige die nog alleen is? En hoe kan ze nou heimwee hebben zonder een thuis?

In een opwelling besluit ze een week naar Kreta te gaan, samen met Alekos, een onverbeterlijke vrouwenverslinder. Het magische eiland heeft een onverwachte uitwerking op Selena.

Schrijver: Belinda Jones
Oorspronkelijke titel: Out of the blue
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789077462751
Ebook: 9789077462898
Uitgever: Bloemendal
Leef la vida loca

Carmen heeft al veel te lang het gevoel dat ze in een sleur zit. Wanneer haar even gefrustreerde vriendin Beth de ultieme uitweg voorstelt - op danstoernee door een aantal zinderend hete landen - kan ze de verleiding dan ook niet weerstaan.

Er is echter één maar... dit avontuur is alleen maar mogelijk als ze meedoen aan een reality tv-show, waarbij ze de melancholieke tango in Argentinië, de hartstochtelijke flamenco in Spanje en de uitdagende salsa in Cuba leren. Terwijl ze van Buenos Aires naar Sevilla en uiteindelijk naar het sensuele Havana reizen, merken de meisjes dat de verschillende dansen hun sporen nalaten in hun hart - net als de sexy gauchos, matadors en dirty dancers waarmee ze op de dansvloer staan...

Maar weten Beth en Carmen, wanneer de zon ondergaat, wat ervoor nodig is om de grote stap te wagen? Kunnen ze hun hart echt openstellen voor de liefde?

Schrijver: Belinda Jones
Oorspronkelijke titel: Living la vida loca
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789077462683
Ebook: 9789077462782
Uitgever: Bloemendal
Hello Hollywood!

Visagist Stella weet precies hoe ze anderen kan transformeren, maar als het op haarzelf aankomt, weet ze niet half waar ze moet beginnen. Wanneer haar nieuwe vriendin, de elegante Hollywoodster Marina Ray, haar vraagt naar Californië te komen om haar make-up te doen voor een nieuwe film, kan Stella deze kans om opnieuw te beginnen natuurlijk niet weigeren. Dit is het land van zon en nieuwe kansen!

Maar zijn ze wel echt vriendinnen? Of heeft Marina heel andere motieven? Wat is het geheim dat deze twee vrouwen verbergen over de stoere (maar aardige) zeebonken in hun leven? En wat is ervoor nodig om voor allebei de Californische droom te doen uitkomen?

Schrijver: Belinda Jones
Oorspronkelijke titel: California dreamers
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789077462706
Ebook: 9789077462805
Uitgever: Bloemendal
Winters wonderland

Stel je voor dat je wakker wordt in een sneeuwbol...

Zo voelt reisjournaliste Krista zich als ze aankomt in het magische Quebec om een artikel te schrijven over de stad en de gezellige Winterkermis. Gedurende tien ijskoude dagen begint Krista’s bevroren hart langzaam te smelten, terwijl ze een feeërieke wereld vol ijspaleizen, sledehonden en ahornsiroop ontdekt.

En dan leert ze Jacques kennen, een man die even knap als mysterieus is... De twee delen een geheim dat hen voor eeuwig aan elkaar zou kunnen verbinden.

Schrijver: Belinda Jones
Oorspronkelijke titel: Winter wonderland
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789077462744
Ebook: 9789077462881
Uitgever: Bloemendal