Boekenplank:
Kies

Boeken van Violet Leroy

Meer over Violet Leroy

Genre: Thriller / Spanning

Website: http://www.violetleroy.nl


Overzicht

  • De helft van mijn ziel
  • Medelijden met de duivel
  • Tot de bodem

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe helft van mijn ziel
1969 Los Angeles. Twee jongens zien hoe filmster Sharon Tate en haar gezelschap worden vermoord. Het verandert hun leven.

Ruim 40 jaar later pleegt een schooljongen zelfmoord en stappen een meisje en een jongen in een Amsterdamse taxi. Twee uur later is het meisje thuis, niemand weet dat ze weggeweest is en wordt de jongen dood gevonden.

Inspecteur Hofman onderzoekt beide zaken en vindt het verband tussen deze gebeurtenissen. Iemand heeft het op jonge kinderen gemunt - maar waarom?
Schrijver: Violet Leroy
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789462321878
Uitgever: Link
Medelijden met de duivel
Op klaarlichte dag wordt Sara Hirsch in haar eigen winkel in de chique PC Hooftstraat doodgeschoten. Alles wijst op een brute overval, maar al snel heeft inspecteur Hofman door dat er veel meer aan de hand is. De beste vriendin van Sara, Isabel, denkt dat de moord te maken heeft met een oude geschiedenis tussen haar familie en die van Sara. Iets wat zich in de Tweede Wereldoorlog heeft afgespeeld...
Schrijver: Violet Leroy
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 978-94-610-9019-5
Uitgever: Verbum
Tot de bodem
Tot de bodem is het verhaal van voormalig topvoetballer Tim Howard. Hij weet niet wat hij met zijn leven aan moet nadat hij gestopt is met voetballen. Zijn leven is leeg, zijn dagen vult hij met de zorg voor zijn zoon, zijn vrouw en herinneringen aan een verleden waarvan hij dacht dat hij het onder de groene zoden had gestopt. Zijn huwelijk is verwaterd. Jean, zijn vrouw, een journaliste, zoekt haar heil buiten de deur. Ze leeft alsof iedere dag de laatste is: ze doet waar ze zin in heeft, ontziet niets en niemand. Zij leeft! Tot ze op een nacht sterft in het ijskoude water van een Amsterdamse gracht...
Schrijver: Violet Leroy
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-715-0118-0
Uitgever: Leonon

Gerelateerde schrijvers