Boekenplank:
Kies

Boeken van Cesca Major

Cesca Major studeerde geschiedenis aan Bristol University en werkte bij de televisie voor ze geschiedenisleraar werd.

Meer over Cesca Major

Genre: Roman

Pseudoniem (van): C.D. Major

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

De laatste dag

Emma verliest haar grote liefde bij een auto-ongeluk. Maar als ze de volgende dag wakker wordt, is het opnieuw de ochtend vóór het ongeluk. Is dit haar kans om hun laatste dag te veranderen?

Het is maandagochtend en zoals gewoonlijk vliegt de Londense zakenvrouw Emma de deur uit. In beslag genomen door haar volle inbox en steeds langer wordende to-do-lijst, merkt ze niet dat de sfeer in huis gespannen is. Als ze na een lange dag thuiskomt en blijkt dat ze alwéér hun jubileum is vergeten, is voor haar man Dan de maat vol. Na een knallende ruzie stormt hij naar buiten, de straat op. Emma hoort piepende remmen, een harde knal, een loeiend autoalarm. En ze weet dat Dan nooit meer thuis zal komen.

De volgende dag wordt Emma in diepe rouw wakker... naast Dan. Het is opnieuw maandag. En de volgende dag weer, én de dag daarop. Elke ochtend wordt Emma wakker naast haar echtgenoot, om hem aan het eind van de dag weer te verliezen. Maar elke nieuwe dag is een nieuwe kans. Een kans om het anders te doen. Om de perfecte dag te creëren. En misschien, heel misschien, zelfs om het einde te veranderen.

Schrijver: Cesca Major
Oorspronkelijke titel: Maybe next time
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789022599334
Ebook: 9789402321395
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers