Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Kerri Maniscalco

Boeken van Kerri Maniscalco

Kerri Maniscalco combineert haar liefde voor duistere verhalen en haar Italiaans-Amerikaanse tradities in haar boeken.

Meer over Kerri Maniscalco

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kerri Maniscalco


Koninkrijk der Zonden / Kingdom of the Wicked

  1. De prins van Toorn - Kingdom of the Wicked
  2. De prins van Trots - Kingdom of the Cursed
  3. De koning van de Hel - Kingdom of the Feared

Prince of Sin

  1. Het spel der zonden - Throne of the fallen
Koninkrijk der Zonden / Kingdom of the Wicked
Prince of Sin

gedetailleerd overzicht

Koninkrijk der Zonden / Kingdom of the WickedDe prins van Toorn

Emilia en haar tweelingzus Vittoria zijn streghe - heksen die in het geheim tussen de mensen leven. Op een avond komt Vittoria niet voor haar dienst in het Siciliaanse restaurant van haar ouders opdagen en besluit Emilia op onderzoek uit te gaan. Het spoor brengt haar naar het plaatselijke klooster, waar ze haar zus dood aantreft, onvoorstelbaar toegetakeld. Verzwolgen door woede en verdriet besluit Emilia de moordenaar van haar zus te vinden en wraak te nemen. Zelfs als dat betekent dat ze de duisterste magie moet gebruiken, die volgens haar familie verboden is.

Dan ontmoet ze Toorn, een van de zeven Prinsen van Zonden uit de hel. Jarenlang heeft Emilia’s grootmoeder haar via sprookjes gewaarschuwd voor deze machtige heersers uit de onderwereld. Maar Toorn beweert dat hij aan Emilia’s kant staat. Ook hij is namelijk op zoek naar de moordenaar die verantwoordelijk is voor zowel de moord op Vittoria als de dood van twee andere vrouwen in Italië. Emilia besluit zijn hulp te accepteren... Voor nu, want als het op de Prinsen van Zonden aankomt, is niets wat het lijkt.

Schrijver: Kerri Maniscalco
Oorspronkelijke titel: Kingdom of the Wicked
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022597606
Ebook: 9789402319972
Uitgever: Boekerij
De prins van Trots

Eén zus. Twee duistere prinsen. Oneindig veel bedrog, met een vleugje wraak... Welkom in het Koninkrijk der Zonden.

Nadat ze haar ziel heeft verkocht om koningin van de Verdorvenen te worden reist Emilia naar de Zeven Cirkels met de charmante prins van Toorn, waar ze kennismaakt met een verleidelijke wereld vol duisternis en illusie. Ze belooft zichzelf het hoofd koel te houden en alles op alles te zetten om haar geliefde zus Vittoria te wreken... Zelfs als dat betekent dat ze het aanzoek van de prins van Trots, de koning der demonen, zal moeten accepteren.

De eerste regel aan het hof van de Verdorvenen is: vertrouw niemand. En door de achterbakse prinsen, luxueuze paleizen, mysterieuze feestuitnodigingen en tegenstrijdige aanwijzingen naar wie haar tweelingzus werkelijk heeft vermoord, voelt Emilia zich eenzamer dan ooit. Kan ze Toorn, haar voormalig bondgenoot, wel vertrouwen, of houdt hij gevaarlijke geheimen achter over wie hij echt is?

Schrijver: Kerri Maniscalco
Oorspronkelijke titel: Kingdom of the Cursed
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022597866
Ebook: 9789402321494
Uitgever: Boekerij
De koning van de Hel

Emilia kan nauwelijks bijkomen van de schokkende ontdekking dat haar tweelingzus Vittoria nog leeft. Voordat ze de demonen uit haar verleden onder ogen kan komen, moet Emilia de verleidelijke Prins van Toorn gaan opeisen. Ze verlangt niet alleen naar zijn lichaam, ze wil ook zijn hart en ziel, maar juist die wens kan de demon niet in vervulling laten gaan.

Als een hooggeplaatst lid van Huize Hebzucht wordt vermoord, begeven Emilia en Toorn zich naar de demonenrechtbank. Het bewijs wijst naar Vittoria als de moordenaar en ze wordt al snel tot vijand van de Zeven Cirkels verklaard. Ondanks haar verraad zal Emilia er alles aan doen om de vraagtekens rondom het misdrijf op te helderen en er voor eens en voor altijd achter te komen wie haar zus werkelijk is.

Schrijver: Kerri Maniscalco
Oorspronkelijke titel: Kingdom of the Feared
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789022597880
Ebook: 9789402322774
Uitgever: Boekerij

Prince of SinHet spel der zonden

Zondaar. Slechterik. Meedogenloze.

Dit zijn de bijnamen die de prins van Afgunst geniet, en ze herinneren hem allemaal aan dat wat hij niet is: een heilige. Als hij een cryptisch briefje ontvangt dat het begin van een dodelijke speurtocht ontketent, weet hij dat hij er alles voor over heeft om te winnen.

Wanneer kunstenares Camilla Antonius door Philip Vexley gechanteerd wordt, weet ze dat ze met zwaar geschut moet komen om een rampzalig schandaal te voorkomen. De situatie dwingt haar een duivels akkoord te sluiten met de raadselachtige heer Ashford ‘Syn’ Synton. Wat Camilla niet weet is dat de ware identiteit die schuilgaat achter deze naam niemand minder dan Afgunst is, en hij kan Camilla’s hulp maar al te goed gebruiken.

Afgunst en Camilla moeten samen een gevaarlijke reis maken door de Dwalende Eilanden - van glinsterende demonenhoven tot het zwoele vampierrijk - terwijl ze proberen het grootste gevaar van allemaal te vermijden: verliefd worden.

Schrijver: Kerri Maniscalco
Oorspronkelijke titel: Throne of the fallen
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789049203801
Ebook: 9789402323702
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers