Boekenplank:
Kies

Boeken van Mariette Zweers

Mariette Zweers werkt afwisselend als docent bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en als manager.

Meer over Mariette Zweers

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1968

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Maakbaar
  • Mama is hier

gedetailleerd overzicht

OverzichtMaakbaar

Anna heeft een succesvol leven opgebouwd in het noorden van het land, ver weg van haar geboortedorp aan de Nederlandse kust. Ogenschijnlijk ontbreekt het haar aan niets: ze heeft een eigen bedrijf, een liefhebbende man en twee leuke kinderen. Niemand kent de ware reden van haar abrupte vertrek uit het dorp, ruim twintig jaar eerder.

Als Anna de manipulatieve Miriam tegenkomt, een vriendin van vroeger, wordt ze geconfronteerd met haar verleden. Stukje bij beetje komt aan het licht wat ze altijd verborgen wilde houden en wordt haar zorgvuldig opgebouwde bestaan aan het wankelen gebracht.

Schrijver: Mariette Zweers
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789026334009
Ebook: 9789026334016
Uitgever: Ambo | Anthos
Mama is hier

Hoever ben je als moeder bereid te gaan als alles wat je dierbaar is op het spel staat?

Voor de buitenwereld zijn ze een koppel dat het goed voor elkaar heeft: Matthijs zorgt voor het inkomen, Olga regelt het huishouden en hun dochter Juliette is ‘haar project’.

Als Matthijs gechanteerd wordt en Juliette onder onduidelijke omstandigheden een ongeluk krijgt, meent Olga te weten wie haar gezin bedreigt. Ze neemt het heft in eigen hand om te voorkomen dat ze alles kwijtraakt. Overlevingsinstincten uit een ver verleden komen boven...

Schrijver: Mariette Zweers
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026346736
Uitgever: Ambo | Anthos