Boekenplank:
Kies

Boeken van Scott McEwen

Meer over Scott McEwen

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1961

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Scott McEwen


Sniper Elite

  1. Doelwit Amerika - Target America
  2. De sniper en de wolf - The sniper and the wolf
  3. Ghost sniper - Ghost sniper

Non-Fictie

  • American sniper - American sniper

gedetailleerd overzicht

Sniper EliteDoelwit Amerika
Als het meedogenloze Tsjetsjeense terroristen lukt om een Russisch kernwapen uit de Koude Oorlog over de Mexicaans-Amerikaanse grens te smokkelen, ziet de president zich tegen zijn zin gedwongen de enige eenheid te heractiveren die geschikt is hen te stoppen: marine SEAL-sluipschutter Gil Shannon en zijn team van SEALs en Delta Force.

In Doelwit Amerika zijn Gil en zijn team herenigd als een onofficiële Special Ops-eenheid die tegen de klok moet racen om het land te redden van nucleaire vernietiging.

* Geschreven door Scott McEwen & Thomas Koloniar.
Schrijver: Scott McEwen
Oorspronkelijke titel: Target America
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045212913
Ebook: 9789045213019
Uitgever: Karakter
De sniper en de wolf
De Amerikaanse held en SEAL-scherpschutter Gil Shannon moet samenwerken met een onwaarschijnlijke bondgenoot om te voorkomen dat terroristen een spoor van verwoesting door Europa trekken. Hij jaagt op 'de Wolf', een solitair opererende sluipschutter uit het Russische leger, die zich bij Tsjetsjeense terroristen heeft aangesloten.

Maar Gil Shannon verandert van jager in prooi wanneer een verrader die een hoge functie bekleedt bij de Amerikaanse regering informatie over zijn missie doorspeelt. Shannon moet hulp zoeken bij een onwaarschijnlijke bondgenoot, een levensgevaarlijke Russische commando...

* Geschreven door Scott McEwen & Thomas Koloniar.

Schrijver: Scott McEwen
Oorspronkelijke titel: The sniper and the wolf
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789045209951
Ebook: 9789045211350
Uitgever: Karakter
Ghost sniper
Bob Pope, directeur van een geheime Amerikaanse antiterrorisme-eenheid, verliest plotseling contact met zijn meest betrouwbare en dodelijke sniper, Navy Master Chief Gil Shannon. Hij vreest het ergste als hij hoort dat Gils missie, een Zwitserse bankier vermoorden die in het geheim terroristen financiert, onverwacht en catastrofaal misgaat. Het blijkt dat Shannon zelf ook opgejaagd wordt door schimmen uit zijn verleden, die niets liever willen dan wraak nemen op de meest gruwelijke wijze.

Als een Amerikaanse politica en haar konvooi in Mexico City in een hinderlaag lopen van een ex-sluipschutter die als huurling werkt voor het meest meedogenloze drugskartel van Mexico, ziet Pope zich gedwongen twee andere snipers te sturen: ex-SEAL Daniel Crosswhite en de nieuwste aanwinst van het Sniper Elite Team en ex-Groene Baret Chance Vaught. Alleen zij kunnen de moordende gek tegenhouden en de corrupte Mexicaanse ambtenaren ontmaskeren.

* Geschreven door Scott McEwen & Thomas Koloniar.

Schrijver: Scott McEwen
Oorspronkelijke titel: Ghost sniper
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789045209807
Ebook: 9789045209906
Uitgever: Karakter

Non-FictieAmerican sniper
Navy seal Chris Kyle heeft tijdens zijn carrière van 1999 tot 2009 honderdvijftig officiële kills op zijn naam staan en is daarmee de dodelijkste sluipschutter van de VS.

In Sniper vertelt hij hoe hij als rodeorijdende plattelandsjongen wordt opgemerkt door een officier van de SEALS. Door zijn geniale schietvaardigheid mag hij trainen met de beste soldaten van Amerika. Sniper leest als een razendsnelle thriller over Kyles genadeloze opleiding tot sluipschutter, de gruwelijkheden waar hij mee wordt geconfronteerd, het plannen en uitvoeren van complexe missies en de moed, de verbroedering maar ook de jaloezie binnen de gelederen.

* American sniper is geschreven door Jim DeFelice, Scott McEwen en Chris Kyle.
American Sniper - 2014
Regisseur: Clint Eastwood
Cast: Bradley Cooper, Kyle Gallner, Sienna Miller, e.a.
Schrijver: Scott McEwen
Oorspronkelijke titel: American sniper
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022573464
Ebook: 9789460237782
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers