Boekenplank:
Kies

Boeken van Joshua Hood

Meer over Joshua Hood

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Joshua Hood


Search & Destroy

  1. Hoogverraad - Clear by fire
  2. Valstrik - Warning order
Search & Destroy

gedetailleerd overzicht

Search & DestroyHoogverraad
Mason Kane was een loyale soldaat en trots om lid te zijn van de clandestiene elite-eenheid Anvil Program: een groep black-ops-commando's die vanuit de schaduw opereren. Geen missie is te moeilijk of te gevaarlijk voor deze doorgewinterde strijders. Er is geen plek op de wereld waar ze niet met chirurgische precisie en zonder een spoor na te laten, dood en verderf kunnen zaaien onder terroristen. Maar de dag dat Kanes commandant een onschuldige Afghaanse familie liet vermoorden - als onderdeel van een verknipt plan om de bemoeienis van de VS in het Midden-Oosten te verlengen - keerde hij hun de rug toe.

Door dit misdadige bevel te weigeren wordt Kane het doelwit van zijn voormalige team en heeft hij geen enkele andere keuze dan te vluchten. Plotseling moet hij zich zien te redden tegen de best getrainde soldaten ter wereld. Vertrouwend op zijn unieke survival skills en de hulp van geheim agente Renee Hart, moet Kane zijn belangrijkste missie tot nu toe volbrengen: de samenzwering aan het licht brengen.
Schrijver: Joshua Hood
Oorspronkelijke titel: Clear by fire
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789045211961
Ebook: 9789045208077
Uitgever: Karakter
Valstrik
Mason Kane - een special-ops-held met een dubieus verleden - sluit zich aan bij de CIA om een radicale tak van ISIS te neutraliseren en een samenzwering te ontrafelen die van binnenuit het Witte Huis komt.

Valstrik, gesitueerd in de schaduw van de War on Terror en geïnspireerd op ervaringen van de 82nd Airborne Paratrooper Joshua Hood, is een actiethriller vol schokkende wendingen, die de lezer meeneemt in de schaduwwereld van clandestiene operaties.

Schrijver: Joshua Hood
Oorspronkelijke titel: Warning order
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789045212319
Ebook: 9789045212418
Uitgever: Karakter