Boekenplank:
Kies

Boeken van Brad Taylor

Brad Taylor heeft meer dan twintig jaar ervaring in het Amerikaanse leger en de Special Forces, inclusief acht jaar bij Delta Force. Als hij niet schrijft, werk hij als veiligheidsconsulent. Taylor woont met zijn gezin in Charleston, South Carolina.

Meer over Brad Taylor

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1965

Geboorteland: Japan

Website: Brad Taylor


Pike Logan

  1. Hard tegen hard - One rough man
  2. Alles op alles - All necessary force

gedetailleerd overzicht

Pike LoganHard tegen hard

Ze worden de Taskforce genoemd. Hun bestaan is zowel van levensbelang als illegaal. Ze werken in opdracht van de hoogste kringen van de Amerikaanse regering, buiten het zicht van het Congres en de media. Gerekruteerd uit de top van de geheime dienst en Special Forces. Doel: missies uitvoeren buiten de grenzen van de wet.

Pike Logan is een van de succesvolste leiders van de Taskforce - tot een tragedie zijn kijk op de wereld verandert. Pike weet wat velen niet willen inzien: de echte dreiging komt niet van een land of een regering, maar van twee mannen die er levensgevaarlijke denkbeelden op nahouden en die in het bezit zijn van een machtig wapen...

Schrijver: Brad Taylor
Oorspronkelijke titel: One rough man
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789044335033
Uitgever: The House of Books
Alles op alles

Een terroristische aanslag dreigt. The CIA, FBI en Defensie staan machteloos: het komt aan op de Special Forces. Een onduidelijke video leidt de eenheid door Azië naar Egypte waar een brute aanslag een commando doodt.

Pike Logan en zijn partner Jennifer Hill worden tot het uiterste op de proef gesteld. De twee terroristische organisaties waar ze het tegen op moeten nemen blijken van ondergeschikt belang als een wapen van ongekende grootte wordt ingezet om Amerikaans grondgebied aan te vallen. De Taskforce, het geheime wapen van Amerika, krijgt maar één kans om de onbekende vijand uit te schakelen.

Schrijver: Brad Taylor
Oorspronkelijke titel: All necessary force
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789044340402
Uitgever: The House of Books