Boekenplank:
Kies

Boeken van Dalton Fury

Meer over Dalton Fury

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Thomas Greer

Geboren: 1964 / Overleden: 2016


Overzicht

Black site

Kolt Raynor is een treurige zuiplap die van grote hoogte gevallen is. Ooit was hij lid van de illustere Delta Force, maar tegenwoordig zijn de enige baantjes die men hem nog geeft ver onder zijn niveau. Jaren geleden nam hij in de bergen van Afghanistan een beslissing die tegen zijn directe orders inging en waarvan de gevolgen hem altijd zijn blijven achtervolgen. Nu ligt hij op een doorgezakt matras zijn zelfmedelijden te verdrinken.

Net als hij op het punt staat om op te geven en volledig weg te zakken in een troosteloos bestaan, staan een paar van zijn voormalige collega's voor de deur. Hij krijgt een allerlaatste kans om zijn naam te zuiveren, maar wel tegen een hoge prijs. Zijn missie: zonder back-up terugkeren naar het gebied tussen Afghanistan en Pakistan om een paar gevangen Amerikanen te bevrijden en hen thuis te brengen.

Tijdens deze gevaarlijke missie ontdekt hij echter een dreiging die niemand ooit voor mogelijk had gehouden. Al Qaida staat op het punt om een black site - een geheime gevangenis van de VS - aan te vallen en de regio te destabiliseren. Zonder dat Raynor het weet, jaagt een onbekende vijand vanuit de schaduwen op hem met maar één doel: zorgen dat Raynor zijn missie koste wat kost niet kan volbrengen.

Schrijver: Dalton Fury
Oorspronkelijke titel: Black site
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789045210094
Uitgever: Karakter