Boekenplank:
Kies

Boeken van Chris McGeorge

Overzicht
  • Kiekeboe - Now you see me
  • Tik Tak - Guess who?

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Kiekeboe

Hij staat terecht voor de moord op zijn vijf beste vrienden. Maar hun lichamen zijn nooit gevonden...

De Standedge-tunnel: de langste scheepvaarttunnel in Engeland. Vorig jaar gingen zes studenten naar binnen op een boot. Na tweeënhalf uur kwam alleen Matthew aan het andere eind van de tunnel tevoorschijn, buiten bewustzijn.

Het verhaal van de Standedge Zes is zo veel mogelijk buiten de landelijke pers gehouden. Het politieonderzoek kon slechts concluderen dat Matthew zijn vrienden had vermoord, en de lichamen zo had verborgen dat hij later kon terugkomen om de lijken te verplaatsen naar een geheime locatie. Maar Matthew blijft volhouden dat hij onschuldig is.

Robert Ferringham is nog steeds in rouw na de verdwijning van zijn vrouw, Sam. Dus als Matthew hem om hulp vraagt, en zegt dat hij is doorverwezen door Sam, heeft Robert geen andere keuze dan in te stemmen met het vreemde verzoek. Maar kan hij Matthew wel vertrouwen? En hoe lost hij deze onoplosbare zaak op?

Schrijver: Chris McGeorge
Oorspronkelijke titel: Now you see me
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024585939
Ebook: 9789024585946
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Tik Tak
Een gesloten kamer
Een lijk
Vijf verdachten
Drie uur om de moordenaar te vinden...

Als 11-jarig jongetje loste Morgan Sheppard de moord op zijn wiskundeleraar op, terwijl iedereen dacht aan zelfmoord. Nu, 25 jaar later, wordt hij wakker, geboeid aan een bed in een onbekende hotelkamer, met vijf vreemden die ook net ontwaken. In de badkamer ligt een lijk. Op de tv verschijnt een man met een masker op.

Sheppard krijgt de opdracht om binnen 3 uur de moord op te lossen, anders zal iedereen sterven. De moordenaar blijkt één van de aanwezigen te zijn, maar het is onduidelijk wie...

Schrijver: Chris McGeorge
Oorspronkelijke titel: Guess who?
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789024581054
Ebook: 9789024581061
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Gerelateerde schrijvers