Boekenplank:
Kies

Boeken van Chris McGeorge

Chris McGeorge heeft Creatief schrijven gestudeerd aan de City University in Londen.

Meer over Chris McGeorge

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Halverwege morgen - Half past tomorrow
  • Kiekeboe - Now you see me
  • Op slot - Inside out
  • Tik Tak - Guess who?

gedetailleerd overzicht

OverzichtHalverwege morgen

Als je het nieuws van de volgende dag al weet... kun je dan ook een moord voorkomen?

De 70-jarige Shirley Steadman woont in een klein dorpje in het Noordoosten van Engeland en is vrijwilliger bij de lokale radiozender van het ziekenhuis. Als ze op een dag stuit op een radiofrequentie die ze nog nooit eerder heeft gehoord, komt haar leven op z’n kop te staan.

Het is een piratenzender. Maar er is iets mis - het nieuws dat op de zender wordt gepresenteerd is het nieuws van morgen. Als de presentator plotseling begint te rapporteren over moorden, en die ook daadwerkelijk plaatsvinden zoals beschreven, weet Shirley dat zij de enige is die deze moorden kan voorkomen.

Schrijver: Chris McGeorge
Oorspronkelijke titel: Half past tomorrow
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789024595440
Ebook: 9789024595464
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Kiekeboe

Hij staat terecht voor de moord op zijn vijf beste vrienden. Maar hun lichamen zijn nooit gevonden...

De Standedge-tunnel: de langste scheepvaarttunnel in Engeland. Vorig jaar gingen zes studenten naar binnen op een boot. Na tweeënhalf uur kwam alleen Matthew aan het andere eind van de tunnel tevoorschijn, buiten bewustzijn.

Het verhaal van de Standedge Zes is zo veel mogelijk buiten de landelijke pers gehouden. Het politieonderzoek kon slechts concluderen dat Matthew zijn vrienden had vermoord, en de lichamen zo had verborgen dat hij later kon terugkomen om de lijken te verplaatsen naar een geheime locatie. Maar Matthew blijft volhouden dat hij onschuldig is.

Robert Ferringham is nog steeds in rouw na de verdwijning van zijn vrouw, Sam. Dus als Matthew hem om hulp vraagt, en zegt dat hij is doorverwezen door Sam, heeft Robert geen andere keuze dan in te stemmen met het vreemde verzoek. Maar kan hij Matthew wel vertrouwen? En hoe lost hij deze onoplosbare zaak op?

Schrijver: Chris McGeorge
Oorspronkelijke titel: Now you see me
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024585939
Ebook: 9789024585946
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Op slot

Hoe vind je een moordenaar op een plek waar iedereen er een is?

Kara Lockhart is net begonnen aan haar levenslange gevangenisstraf in HMP New Fern - een gloednieuwe zwaarbewaakte gevangenis voor vrouwen. Ze is veroordeeld voor een moord die ze zweert niet te hebben gepleegd.

En dan wordt ze op een ochtend ook nog wakker naast haar vermoorde celmaat. De deur is de hele nacht op slot geweest, en dus is Kara de enige verdachte. Er is alleen een probleem - Kara weet zeker dat zíj het niet gedaan heeft. Dus wie wel? En houdt het verband met haar onterechte veroordeling?

Schrijver: Chris McGeorge
Oorspronkelijke titel: Inside out
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789024590032
Ebook: 9789024590049
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Tik Tak
Een gesloten kamer
Een lijk
Vijf verdachten
Drie uur om de moordenaar te vinden...

Als 11-jarig jongetje loste Morgan Sheppard de moord op zijn wiskundeleraar op, terwijl iedereen dacht aan zelfmoord. Nu, 25 jaar later, wordt hij wakker, geboeid aan een bed in een onbekende hotelkamer, met vijf vreemden die ook net ontwaken. In de badkamer ligt een lijk. Op de tv verschijnt een man met een masker op.

Sheppard krijgt de opdracht om binnen 3 uur de moord op te lossen, anders zal iedereen sterven. De moordenaar blijkt één van de aanwezigen te zijn, maar het is onduidelijk wie...

Schrijver: Chris McGeorge
Oorspronkelijke titel: Guess who?
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789024581054
Ebook: 9789024581061
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Gerelateerde schrijvers