Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Pearse

Sarah Pearse studeerde Engelse literatuur en creatief schrijven aan de University of Warwick en werkte in de reclamesector.

Meer over Sarah Pearse

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Sarah Pearse


Elin Warner

  1. Het sanatorium - The sanatorium
  2. Het resort - The retreat

gedetailleerd overzicht

Elin WarnerHet sanatorium

Je wilt er niet weg... totdat je er niet meer weg kúnt...

Een imposant hotel, geïsoleerd gelegen midden in de Alpen. Het is de laatste plek waar rechercheur Elin Warner wil zijn. Ze heeft echter verlof opgenomen van haar werk, en aangezien ze haar broer Isaac al een tijd niet heeft gezien, kan ze geen goede reden bedenken om nee te zeggen wanneer ze de uitnodiging krijgt om zijn verloving daar te vieren.

Het hotel is prachtig, maar zodra Elin over de drempel stapt bekruipt haar een vreemd gevoel. Ze kan het idee dat er iets mis is niet van zich afschudden, en haar overtuiging wordt groter wanneer ze hoort dat het hotel voor de verbouwing een vervallen sanatorium was.

Wanneer Isaacs verloofde de volgende ochtend spoorloos verdwenen lijkt, wordt Elin echt ongerust. Een sneeuwstorm heeft het hotel afgesloten van de buitenwereld en de hotelgasten beginnen langzaam in paniek te raken. Niemand heeft door dat er nóg een vrouw is verdwenen: de enige die hen had kunnen waarschuwen voor het gevaar waarin zij zich bevinden...

Schrijver: Sarah Pearse
Oorspronkelijke titel: The sanatorium
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789026350917
Ebook: 9789026350924
Uitgever: Ambo | Anthos
Het resort

Een luxe vakantieoord met een donker verleden...

Op een rotseiland voor de kust van Engeland is een duurzaam wellnessresort geopend. Het is bedoeld als een plek om helemaal tot rust te komen, maar het eiland heeft een duister verleden. Ooit opereerde er een seriemoordenaar en het gerucht gaat dat het eiland is vervloekt.

Als het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen op de rotsen wordt rechercheur Elin Warner ingeschakeld. Er lijkt sprake van een tragisch ongeluk, alleen was de vrouw niet ingecheckt in het resort - ze had überhaupt niet op het eiland moeten zijn. Als er de volgende dag tijdens het duiken iemand omkomt weet Elin dat er opzet in het spel is. Iemand heeft het op de bezoekers voorzien, maar waarom? Elin moet de moordenaar vinden voordat de geschiedenis van het eiland zich herhaalt.

Schrijver: Sarah Pearse
Oorspronkelijke titel: The retreat
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026361463
Ebook: 9789026361470
Uitgever: Ambo | Anthos