Boekenplank:
Kies
  • Home
  • P
  • Sarah Pinborough

Boeken van Sarah Pinborough

Sarah Pinborough reisde tot haar achtste de hele wereld over omdat haar vader diplomaat was. Daarna bracht ze 10 jaar door op kostschool. Tegenwoordig woont ze weer in Engeland, vlak bij de plaats waar ze geboren werd.

Meer over Sarah Pinborough

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Young Adult

Pseudoniem (van): Sarah Silverwood

Geboren: 1972

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Sarah Pinborough


Overzicht

  • Belofte maakt schuld - Cross her heart
  • Over haar lijk - Dead to her
  • Wat jij niet ziet - Behind her eyes

Young Adult

  • 13 minuten - 13 minutes
  • Het dodenhuis - The death house

gedetailleerd overzicht

OverzichtBelofte maakt schuld

Drie vrouwen, en een van hen leeft een leugen. Maar wie?

Lisa leidt een rustig leven. Als alleenstaande moeder heeft ze alle aandacht voor de opvoeding van haar zestienjarige dochter Ava.

Ava wordt moe van haar overbezorgde moeder. Ze wil het leven van een normale tiener leiden: chillen met haar vrienden, naar zwemtraining en een vriendje hebben. Haar moeder zou helemaal gek worden als ze wist dat ze al een bijzonder iemand heeft gevonden. Iemand die haar bijzonder laat voelen, en gewild.

Lisa's beste vriendin Marilyn, die zo haar eigen problemen heeft, hoopt dat ze een keer ontdooit en weer gaat daten. Maar Lisa houdt mannen op afstand en praat zo min mogelijk over haar verleden of Ava's afwezige vader. Bovendien krijgt ze de laatste tijd weer meer signalen uit dat verleden waar ze erg nerveus van wordt. Lisa heeft namelijk ooit een belofte gedaan, en die heeft ze gebroken. Dat verraad is noch vergeten, noch vergeven. Nu is er iemand die daar vergelding voor wil...

Schrijver: Sarah Pinborough
Oorspronkelijke titel: Cross her heart
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789044354508
Ebook: 9789044354515
Uitgever: The House of Books
Over haar lijk

Iets ouds

Marcie's affaire met Jason Maddox sleurde haar midden in de wereld van de gegoede klasse. Oud geld, oude vriendjes, oude geheimen. Marcie is deze wereld misschien wel in getrouwd, maar ze zal er nooit echt toe behoren.

Iets nieuws

Dan komt Jasons compagnon terug van een reis naar Londen, met een nieuwe echtgenote. Jong, aantrekkelijk, roekeloos... Iedereen raakt in de ban van Keisha. Ook Jason.

Iets dat je nooit ongedaan kunt maken

Sommige mensen zouden een moord plegen voor het leven dat Marcie leidt. Hoe ver is ze zelf bereid te gaan om het te behouden?

Schrijver: Sarah Pinborough
Oorspronkelijke titel: Dead to her
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789044359107
Ebook: 9789044359114
Uitgever: The House of Books
Wat jij niet ziet
Louise is een alleenstaande moeder. Tijdens een zeldzaam avondje uit ontmoet ze een man en valt als een blok voor hem. De maandag erop ontmoet ze haar nieuwe baas, David. De man uit het café, die getrouwd blijkt te zijn en die zegt een fout te hebben begaan.

Dan ontmoet Louise Adele, de vrouw van David. De twee raken bevriend en Louise leert een heel andere kant van David kennen. Er lijkt iets goed mis in hun huwelijk. Louise wil weten wat...
Schrijver: Sarah Pinborough
Oorspronkelijke titel: Behind her eyes
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044350579
Ebook: 9789044350586
Uitgever: The House of Books

Young Adult13 minuten
'Was ze maar doodgegaan.'

Ik was dertien minuten dood. Ik kan me niet meer herinneren hoe ik in het ijskoude water terechtkwam, maar dit weet ik nog wel: het was geen ongeluk en ik was niet suïcidaal.

Ze zeggen dat je je vrienden dichtbij moet houden en je vijanden nog dichterbij, maar als je een tiener bent, is het moeilijk om ze uit elkaar te houden. Mijn vrienden houden van me, dat weet ik zeker. Maar dat betekent niet dat ze niet hebben geprobeerd om me te vermoorden. Of wel?
Schrijver: Sarah Pinborough
Oorspronkelijke titel: 13 minutes
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789000355709
Ebook: 9789000355716
Uitgever: Van Goor
Het dodenhuis

Toby's leven was heel normaal, tot het overhoop werd gehaald door zoiets simpels als een bloedtest...

Ze brachten hem naar het Dodenhuis, ver weg van de moderne wereld. Daar woont hij nu, samen met de andere zogenaamde Defecten. Ze worden in de gaten gehouden door Moeder en haar verpleegsters, die wachten op een teken van ziekte. Een teken dat het tijd is om naar het sanatorium te gaan. Niemand komt ooit terug uit het sanatorium.

Toby is graag alleen, om te mijmeren over hoe zijn leven vroeger was en om de angst voor wat er komen gaat zo ver mogelijk weg te stoppen. Maar dan worden er nieuwe Defecten binnen gebracht. Een van hen is Clara, een energiek meisje dat vastbesloten is om haar leven hier niet te laten eindigen. En dat verandert alles.

Iedereen sterft. Hoe je hebt geleefd is wat telt.

Schrijver: Sarah Pinborough
Oorspronkelijke titel: The death house
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789000361670
Ebook: 9789000361687
Uitgever: Van Goor