Boekenplank:
Kies

Boeken van Shari Lapena

Meer over Shari Lapena

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Shari Lapena


Overzicht

  • Een vreemde in huis - A stranger in the house
  • Het stel van hiernaast - The couple next door

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen vreemde in huis
Wat als je misschien iets verschrikkelijks hebt gedaan en je het je niet kunt herinneren?

Je bent thuis, wacht tot je man thuiskomt van zijn werk. Je kookt een lekkere maaltijd, kijkt ernaar uit hem te zien en te horen hoe zijn dag was. Hij kan elk moment komen. Dat is alles wat je je herinnert.

Je wordt wakker in het ziekenhuis, zonder enig idee hoe je daar beland bent. Ze zeggen dat je een ongeluk had; je verloor de controle over je stuur terwijl je veel te hard reed in een gevaarlijke buitenwijk.

De politie start een intensief onderzoek en gaat ervan uit dat je iets in je schild voerde. Maar je echtgenoot weigert dat te geloven. Je beste vriendin twijfelt. En zelfs jij kan niet achterhalen wat er die nacht gebeurd is...
Schrijver: Shari Lapena
Oorspronkelijke titel: A stranger in the house
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044635300
Uitgever: Prometheus
Het stel van hiernaast
Wie gaat er nou naar een etentje bij de buren en laat de baby thuis alleen achter? Wat voor moeder doet zoiets?

Je buurvrouw nodigt jou en je man uit voor een etentje. Ze vraagt je terloops of je je dochtertje van zes maanden thuis kunt laten. Niets persoonlijks, ze kan gewoon niet tegen het gehuil. Je echtgenoot zegt dat het wel goed komt - jullie huis is immers vlakbij. Je hebt een babyfoon en jullie zullen elk halfuur checken hoe het gaat, om beurten.

De laatste keer dat je bent gaan kijken lag je meisje vredig te slapen. Maar nu, wanneer je de trappen van het doodstille huis op rent, wordt je grootste angst werkelijkheid. Ze is weg. Nooit eerder heb je de politie hoeven bellen. Nu zijn ze in jouw huis, en wie weet wat ze daar zullen aantreffen.

Schrijver: Shari Lapena
Oorspronkelijke titel: The couple next door
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789044630909
Uitgever: Prometheus