Boekenplank:
Kies

Boeken van Nancy Pickard

Meer over Nancy Pickard

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1945

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Nancy Pickard


Overzicht

  • Het geheim van de maagd - The virgin of Small Plains
  • Noodweer - The scent of rain and lightning

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet geheim van de maagd
Januari 1987. Vlak bij het gehucht Small Plains wordt in een vreselijke sneeuwstorm het naakte lichaam van een jonge vrouw gevonden. Niemand kan haar identificeren en ze wordt begraven onder een naamloze grafsteen.

Zeventien jaar later is het mysterieuze dode meisje een lokale mythe geworden; haar graf wordt bezocht door mensen die geloven dat 'de Maagd' helende krachten heeft.

De dag nadat haar lichaam gevonden werd, verdween Mitch Newquist spoorloos. Zijn verdwijning is nooit opgehelderd. Wanneer hij plotseling terugkeert in Small Plains, dient het uur van de waarheid zich letterlijk aan. Want wat is er in die dramatische januarinacht precies gebeurd?
Schrijver: Nancy Pickard
Oorspronkelijke titel: The virgin of Small Plains
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789024557677
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Noodweer
Jody Linder is door haar grootouders opgevoed op een ranch. Toen ze drie was is haar vader in een stormnacht vermoord en in diezelfde nacht is haar moeder spoorloos verdwenen. Op haar vijfentwintigste staat Jody nog steeds voor raadsels. Haar enige houvast is de veroordeling van de dader: Billy Crosby.

Maar dan wordt Crosby vervroegd vrij gelaten. Hij beweert onschuldig te zijn en komt terug naar het dorp. Jody is bang, maar vooral heel boos.

Wanneer Crosby's zoon haar confronteert met een schokkend mysterie uit het verleden van haar familie, moet ze de waarheid onder ogen zien: dicht om haar heen zijn de mensen die meer weten van de ware toedracht. Wie is de moordenaar van haar vader? En zal ze er nu eindelijk achter komen wat er met haar moeder is gebeurd?
Schrijver: Nancy Pickard
Oorspronkelijke titel: The scent of rain and lightning
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789021854533
Ebook: 9789021805054
Uitgever: Luitingh-Sijthoff