Boekenplank:
Kies

Boeken van Lara Adrian

Meer over Lara Adrian

Genre: Fantasy / SF

Website: Lara Adrian


Middernacht - Midnight Breed

  1. Gabrielle - Kiss of midnight
  2. Tess - Kiss of crimson
  3. Elise - Midnight awakening
  4. Dylan - Midnight rising
  5. Renata - Veil of midnight
  6. Claire - Ashes of midnight
  7. Alexandra - Shades of midnight
  8. Jenna - Taken by midnight
  9. Corinne - Deeper than midnight

gedetailleerd overzicht

Middernacht - Midnight BreedGabrielle
Als Gabrielle Maxwell tijdens een avondje stappen door de knappe en mysterieuze vampier Lucan Thorne wordt gered van de honger van een bende wilde vampiers, wordt ze op slag verliefd.

Lucan is voor haar onweerstaanbaar, maar hij houdt haar op afstand - hij kan en wil zich niet binden aan een sterfelijke vrouw nu er een heftige oorlog woedt tussen goede en slechte vampiers. Dan gebeurt er iets wat Lucan dwingt een keuze te maken...

Schrijver: Lara Adrian
Oorspronkelijke titel: Kiss of midnight
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789024556571
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Tess
Het rustige bestaan van de hulpvaardige dierenarts Tess Culver verandert voorgoed als een zwaargewonde onsterfelijke haar praktijk en haar leven binnenwankelt. Zijn naam is Dante, en zijn dierlijke aantrekkingskracht is onweerstaanbaar. Tess is in één klap verliefd.

Wat zij echter niet weet, is dat Dante zijn handen vol heeft aan de strijd die tussen goede en slechte vampiers gaande is. Een ogenschijnlijk onschuldige kus verandert echter alles. Vanaf dat ogenblik kan Dante niet anders dan Tess beschermen tegen de duistere wereld waarvan hij zelf onderdeel is.

Schrijver: Lara Adrian
Oorspronkelijke titel: Kiss of crimson
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789024556663
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Elise
Elise Chase is alles kwijtgeraakt wat haar lief is en nu wil ze genoegdoening. Wraak. Tot de tanden bewapend sluipt ze 's nachts door de straten op zoek naar de wilde onsterfelijken die haar zoon het leven ontnamen.

Dankzij haar unieke gave komt ze de ene na de andere op het spoor, maar ze kan haar gave niet beheersen. Daarvoor kan ze zich maar tot één man richten: de dodelijkste vampier in de stad, Tegan. Met als gevolg dat het tweetal een bloedpact sluit dat hen in een wereld vol gevaar, verlangen en duistere passie stort...

Schrijver: Lara Adrian
Oorspronkelijke titel: Midnight awakening
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789024558629
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Dylan
Journaliste Dylan Alexander stuit bij de ontdekking van een verborgen tombe op een wereld vol duisternis en geheimen. Zo ontmoet ze de aantrekkelijke vampier Rio, die haar onbedoeld meesleurt in zijn strijd tegen de wilde onsterfelijken die de mensenwereld bedreigen.

Als Dylan vervolgens een schokkende link ontdekt tussen haar eigen verleden en dat van Rio, moet ze kiezen: Rio's duistere wereld verlaten, of alles riskeren voor de man die haar heeft laten ondervinden wat echte passie betekent...

Schrijver: Lara Adrian
Oorspronkelijke titel: Midnight rising
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789024562763
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Renata
Renata is een van de dodelijkste krijgers die er is, maar haar geïsoleerde bestaan wordt plots verstoord als ze een goudblonde vampier ontmoet die haar een wereld binnenlokt vol gevaar en verlangen.

Deze Nikolai kickt er namelijk op om wraak te nemen op vijanden van de Broederschap, maar zijn volgende doelwit is moeilijker te benaderen dan anders. Eén vrouw staat hem in de weg, de verleidelijke en dodelijke lijfwacht van zijn doelwit: Renata.

Schrijver: Lara Adrian
Oorspronkelijke titel: Veil of midnight
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789024562794
Uitgever: Luitingh-Sijthoff


Claire
Als Claire Roth 's nachts haar huis uit vlucht voor een vurig kwaad dat rechtstreeks uit de hel lijkt te komen, verschijnt uit het niets Claires ex, vampierkrijger Andreas Reichen. Nu zit ze vast tussen twee kwaden - Andreas' dierlijke woede en het wezen dat in haar huis verblijft.

Andreas heeft zijn oude liefde maar om één reden opgezocht: hij wil de verantwoordelijken voor de slachting onder zijn vampierbroeders te pakken krijgen; zelfs als dat betekent dat hij Claire als pion moet gebruiken in zijn dodelijke spelletje.

Schrijver: Lara Adrian
Oorspronkelijke titel: Ashes of midnight
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789024563906
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Alexandra
In de wildernis van Alaska sluipt iets onmenselijks rond dat een spoor van bloedvergieten achterlaat. Bij bushpiloot Alexandra Maguire roept het herinneringen op aan een gruwelijke gebeurtenis uit haar jeugd, en het sluimerende gevoel bekruipt haar dat ze altijd al anders was dan anderen... totdat een duistere en verleidelijke vreemdeling met zijn eigen geheimen in haar wereld verschijnt.

Vampierkrijger Kade is door de Broederschap naar Alaska gestuurd om het gruwelijke bloedbad te onderzoeken, maar hij heeft zo zijn eigen redenen om terug te keren naar de koude, mysterieuze plaats waar hij is geboren. Kade komt al snel achter de waarheid - maar of zijn relatie met Alexandra daar tegen bestand is...

Schrijver: Lara Adrian
Oorspronkelijke titel: Shades of midnight
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789024563920
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jenna
In de bevroren wildernis van Alaska ontsnapt oud-politieagent Jenna Darrow ternauwernood aan een aanslag op haar lichaam én ziel. Maar de traumatische ervaring laat iets achter vanbinnen, een nieuw soort honger. Om hiermee te leren leven, zoekt ze onderdak bij de Broederschap, een mysterieus, eeuwenoud genootschap van vampiers dat de wereld wil beschermen tegen hun woeste tegenstanders.

Het is daar dat ze Brock leert kennen, de woest aantrekkelijke vampier met donkere ogen die Jenna niet alleen helpt te genezen, maar haar ook doet verlangen naar iets bovennatuurlijks. Samen met Brock ontdekt ze een wereld vol vuur en verlangen. Maar ook een wereld van dood en verderf, met name als ze zich gaat inzetten voor het doel van de Broederschap.

Schrijver: Lara Adrian
Oorspronkelijke titel: Taken by midnight
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789024566037
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Corinne
Corinne Bishop heeft het op haar achttiende helemaal voor elkaar. Ze is jong, mooi en haar adoptieouders zijn stinkend rijk. Maar haar hele wereld wordt in één klap op zijn kop gezet als ze wordt ontvoerd door de kwaadaardige vampier Dragos.

Na jaren in gevangenschap te hebben geleefd, wordt Corinne gered door de Broederschap, een groep vampiers die de wereld beschermt tegen Dragos en zijn volgers.

Broederschap-vampier Hunter krijgt de opdracht om Corinne te beschermen, maar hij is vastbesloten om eerst wraak te nemen op zijn voormalige meester. Hij zal alles op alles zetten om Dragos' schrikbewind een halt toe te roepen - zelfs als hij daardoor Corinne's hart zal breken.

Schrijver: Lara Adrian
Oorspronkelijke titel: Deeper than midnight
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789024566051
Uitgever: Luitingh-Sijthoff