Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Georgia Bockoven

Boeken van Georgia Bockoven

Meer over Georgia Bockoven

Genre: Roman

Geboren: 1943

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Een masker van geluk - Moments
  • Liefde om voor te leven - An unspoken promise
  • Meer dan een herinnering - A marriage of convenience
  • Waar liefde sluimert - The way it should have been

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen masker van geluk
Haar leven is gebaseerd op een leugen...

Elizabeth Preston lijkt alles mee te hebben. Ze is jong, mooi, ambitieus en wordt op handen gedragen bij het alom gerespecteerde reclamebureau Smith & Noble.

Daar ontmoet ze de dertig jaar oudere Amado Montoya, die haar vraagt een grote reclamecampagne te ontwerpen voor zijn beroemde Montoya wijnen. Elizabeth voelt zich al snel onweerstaanbaar aangetrokken tot hem en als hij haar verrast met een huwelijksaanzoek, kan ze haar geluk niet op.

Het huwelijk biedt Elizabeth meer dan Amado's onvoorwaardelijke liefde. Eindelijk krijgt ze de mogelijkheid haar verleden, dat ze al sinds haar jeugd angstvallig verborgen houdt, achter zich te laten. Maar ze heeft geen rekening gehouden met de jonge Michael Logan, de zakenpartner en tevens beste vriend van Amado.

Niet alleen wordt ze hopeloos verliefd op Michael, maar hij dringt ook steeds verder door in het web van leugens dat ze om zich heen heeft gesponnen. Elizabeth zou niets liever willen dan haar hart voor een keer te openen, maar daarmee zou ze haar zorgvuldig opgebouwde leven in één klap vernietigen...
Schrijver: Georgia Bockoven
Oorspronkelijke titel: Moments
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 9789060575673
Uitgever: Areopagus
Liefde om voor te leven
Zij worden zwaar op de proef gesteld. Is hun band sterk genoeg?

Van jongs af aan heeft Diana Winchester het moeten opnemen voor haar geadopteerde zusje Amy die, in de ogen van haar ouders, nooit iets goed kon doen. Amy heeft zich door dit gebrek aan liefde altijd miskend gevoeld en zoekt haar hele leven lang de problemen op.

Als Amy op haar vijfentwintigste door haar roekeloze gedrag zwaargewond in het ziekenhuis belandt, willen de ouders niets meer met haar te maken hebben. Diana beseft dat er snel iets moet gebeuren als ze haar dierbare zus niet wil verliezen.

Ten einde raad besluit Diana op zoek te gaan naar Amy's echte moeder, in de hoop een warm onderkomen voor haar zus te vinden. Talloze malen heeft ze zich voorgesteld hoe de ontmoeting zou verlopen, maar Diana is in het geheel niet voorbereid op de kille, vijandige vrouw in Wyoming, die niets wil horen van haar verstoten dochter. Diana is verbijsterd als ze ontdekt dat Amy nog drie zussen blijkt te hebben.

Maar het minst van alles heeft ze gerekend op de knappe Travis, die behalve Amy's broer, ook de man lijkt te zijn die haar eigen leven weer kleur kan geven...
Schrijver: Georgia Bockoven
Oorspronkelijke titel: An unspoken promise
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 9789064932847
Uitgever: De Sfinx
Meer dan een herinnering
De rechter schudde zijn hoofd. Seconden verstreken in een pijnlijke stilte. Langzaam brak er een glimlach door op het gezicht van de rechter. 'Ik weet dat het raar klinkt,' zei hij, 'maar eigenlijk is het helemaal niet zo vreemd. Hebben jullie daar zelf nog niet aan gedacht?'

Vijf jaar geleden veranderde haar leven. Chris Taylor haastte zich naar het ziekenhuis om afscheid te nemen van haar stervende zusje Diane. Maar ze kwam tien minuten te laat.

Diane's baby leefde nog wel. En toen de kleine vingertjes van de pasgeborene zich verrassend stevig om haar hand klemden, verloor Chris haar hart. Zij wilde Diane's zoon als haar eigen kind grootbrengen, ook al betekende dat het einde van haar veelbelovende carrière.

Haar nieuwe leven als alleenstaande moeder is beslist niet gemakkelijk voor Chris. Maar het is alle moeite dubbel en dwars waard. Kevin groeit op tot een gezond en gelukkig kind. Hij is het stralende middelpunt van haar bestaan.

Op een dag staat er een volslagen onbekende man voor de deur, die beweert Kevins vader te zijn. Mason Winter is succesvol, rijk en eraan gewend alles te krijgen wat hij hebben wil. Natuurlijk wil hij Kevin.

Woedend stapt Chris naar de rechter. Noch zij, noch Mason willen oorlog om de jongen; dat zou Kevin alleen maar kunnen beschadigen. Maar zij willen hem ook geen van beiden verliezen. Er is slechts één oplossing...
Schrijver: Georgia Bockoven
Oorspronkelijke titel: A marriage of convenience
Eerste uitgave: 1991
ISBN/EAN: 9789064931642
Uitgever: De Sfinx
Waar liefde sluimert
Hij was haar eerste liefde, haar grote liefde - maar het lot heeft Carly en David nooit een kans gegeven...

Hun wegen scheiden zich. David wordt in Engeland een beroemd schrijver, terwijl Carly in Amerika achterblijft en haar leven aan haar kinderen wijdt. Zij is haar echtgenoot Ethan nog steeds dankbaar dat hij haar destijds ten huwelijk vroeg - hoewel ze toen het kind van een ander verwachtte...

Carly heeft al haar ongelukkige herinneringen diep weggestopt. Haar geheimen wil ze alleen maar vergeten. Tot de dag aanbreekt dat David Montgomery plotseling voor haar deur staat. Het is zestien jaar geleden dat Carly hem voor het laatst heeft gezien. David is inmiddels getrouwd, maar hij wil Carly nog één keer ontmoeten om zich te kunnen bevrijden van zijn gedachten aan haar - en aan wat had kunnen zijn.

Toch wekt het weerzien met Carly Davids verlangen opnieuw tot leven, op een manier die hij zelf nooit had kunnen bedenken...
Schrijver: Georgia Bockoven
Oorspronkelijke titel: The way it should have been
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 9789064932243
Uitgever: De Sfinx