Boekenplank:
Kies

Boeken van Nancy Thayer

Meer over Nancy Thayer

Genre: Roman

Website: Nancy Thayer


Overzicht

  • Laat in de nacht - An act of love
  • Zolang er liefde is - Between husbands and friends

The Hot Flash Club

  1. Opvliegers - The Hot Flash Club
  2. Schoonmoeders en ander ongemak - The Hot Flash Club strikes again

gedetailleerd overzicht

OverzichtLaat in de nacht
Linda en Owen McFarland zijn al zeven jaar gelukkig getrouwd. Ze wonen met hun twee kinderen, beiden uit een vorig huwelijk, op een prachtige boerderij in de buurt van Boston. Plotseling doet Linda's dochter, de vijftienjarige Emily, een zelfmoordpoging. Ze kan nog maar net worden gered. Nadat ze is opgenomen in een psychiatrische inrichting beweert Linda dat haar stiefbroer Bruce haar heeft verkracht. Bruce zweert dat hij het niet heeft gedaan. Eén van hen liegt... maar wie? Wie kan en moet Linda nog geloven?
Schrijver: Nancy Thayer
Oorspronkelijke titel: An act of love
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 90-325-0650-1
Uitgever: De Kern
Zolang er liefde is
Kun je jong trouwen en je hele leven trouw blijven? Is een geheim hetzelfde als een leugen? Wie is belangrijker - je beste vriendin of je echtgenoot? De hechte vriendschap tussen Lucy West en Kate Cunningham heeft hun twee gezinnen tot elkaar gebracht. Tien jaar lang gaan ze samen op vakantie. Ondertussen beleven Lucy en Kate wilde tijden, waar hun mannen niets vanaf weten. Tot een van de kinderen ernstig ziek wordt en Lucy een dramatisch geheim moet onthullen dat niemand verwacht. Dan komen de vier volwassenen op een keerpunt in hun leven en ontdekken de prijs van de passie.
Schrijver: Nancy Thayer
Oorspronkelijke titel: Between husbands and friends
ISBN/EAN: 90-443-0193-4
Uitgever: The House of Books

The Hot Flash ClubOpvliegers
Als Faye (55), Shirley (62), Marilyn (52) en Alice (62) elkaar bij toeval ontmoeten, realiseren ze zich dat ze meer delen dan op hol geslagen hormonen en verloren dromen. Ze beloven elkaar te helpen en onder het genot van een extra portie chocoladetaart, ontstaat de opvliegersclub. In wekelijkse bijeenkomsten doen ze verslag van hun vorderingen. Faye is schilder maar worstelt na de dood van haar man met een creatieve blokkade. Ze vraagt zich af of haar enige dochter bedrogen wordt door haar zogenaamd perfecte schoonzoon? Shirley neemt het op zich om daar achter te komen. Shirley is massagetherapeut en droomt van een eigen beauty and welness salon, maar ze heeft geen geld en geen zakelijk inzicht? Alice helpt haar met een bedrijfsplan. Alice, is een echte carrièrevrouw. Ze wordt geplaagd door arthritis en door jonge jakhalzen die op haar positie azen. Marilyn zal als haar tijdelijke secretaresse poolshoogte komen nemen. Marilyn heeft zoveel jaren wetenschappelijk onderzoek naar fossielen gedaan dat ze er zelf bijna een is geworden. Haar metamorfose tot aantrekkelijke, sexy secretaresse heeft verstrekkende gevolgen... Ondertussen vreest ze voor onzuivere motieven bij de aanstaande van haar wereldvreemde zoon. Faye zal het voor haar uitzoeken.
Schrijver: Nancy Thayer
Oorspronkelijke titel: The Hot Flash Club
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 90-410-1455-1
Uitgever: Unieboek
Schoonmoeders en ander ongemak
Ze delen een bubbelbad en ontdekken dat ze ook een probleem delen: schoonmoeders en andere kwaadwillende familieleden. En ze besluiten hun krachten te bundelen... Polly, de vriendelijkheid zelve, lijdt al jaren onder de eindeloze kritiek van haar schoonmoeder, en is vastbesloten om het zelf anders te doen. Maar schoondochter Amy maakt het haar wel héél moeilijk. Ze mag haar eigen kleinzoon niet eens zien, laat staan knuffelen! Beth, even intelligent als verlegen, valt als een blok voor de sexy timmerman Sonny. Maar zijn dominerende moeder had een andere, betere vrouw voor Sonny op het oog, en gaat over tot ondermijnende actie... Julia volgde haar hart en trouwde met weduwnaar Tim. Ze doet haar uiterste best om een band op te bouwen met haar stiefdochter, maar haar pogingen worden vakkundig gesaboteerd door de grootmoeder van het meisje... Carolyn, workaholic en de drijvende kracht achter het familiebedrijf, is met 37 jaar eindelijk zwanger. Haar hoge bloeddruk dwingt haar om zich meer te ontspannen, maar hoe doe je dat als je vader van in de 70 thuiskomt met een jonge bruid die maar op een ding uit lijkt te zijn...
Schrijver: Nancy Thayer
Oorspronkelijke titel: The Hot Flash Club strikes again
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 90-410-1456-X
Uitgever: Unieboek