Boekenplank:
Kies

Boeken van Bridget Asher

Meer over Bridget Asher

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Julianna Baggott

Geboren: 1969

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Bridget Asher


Overzicht

  • De damesparade - My husband's sweethearts
  • Doe maar alsof - The pretend wife
  • Liefde is lavendelblauw - The Provence cure for the brokenhearted

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe damesparade
Wat doe je als het adresboekje van je geliefde vol blijkt te staan met... zijn andere liefjes?

Lucy is al een half jaar weg bij haar man Artie. Haar oh zo charmante man bleek er een hele rits vriendinnen op na te houden. Wanneer Lucy van haar moeder hoort dat Artie ernstig ziek is keert ze terug naar huis. Maar Lucy is niet in staat Artie te vergeven.

In een vlaag van woede belt ze alle vrouwen die in zijn adresboekje staan. Ze had absoluut niet verwacht dat Artie's liefjes stuk voor stuk komen opdagen om afscheid te nemen. De zwerm dames, in allerlei soorten en maten, delen elkaars geheimen, lachen en huilen samen. Maar Lucy weet één ding zeker - de grootste verrassing moet nog komen!
Schrijver: Bridget Asher
Oorspronkelijke titel: My husband's sweethearts
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789044322644
Uitgever: The House of Books
Doe maar alsof
Als Gwen plotseling haar ex-vriendje van vroeger, de uitbundige Alex tegenkomt, herinnert ze zich hun intense liefde als de dag van gisteren. En dan vraagt Alex haar ook nog om te doen alsof ze zijn verloofde is zodat hij de laatste wens van zijn stervende moeder kan vervullen. Gwen besluit met instemming van haar man Peter om op zijn verzoek in te gaan. Voor één weekend maar, wat kan het voor kwaad?

Eenmaal opgenomen in Alex' warme en eigenzinnige familie, begint Gwen zich langzaam af te vragen wat het begrip liefde nu eigenlijk voor haar betekent. Terwijl ze de ware toedracht van haar moeders dood ontrafelt begint het erop te lijken dat haar gespeelde relatie met Alex wel eens meer zou kunnen betekenen dan ze denkt...
Schrijver: Bridget Asher
Oorspronkelijke titel: The pretend wife
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789044325799
Uitgever: The House of Books
Liefde is lavendelblauw
Twee jaar na de dood van haar man besluit Heidi dat ze verder moet met haar leven. Samen met haar zoontje en haar zestienjarige nichtje gaat ze op vakantie naar de Provence. Daar, in een dorpje, tegen de bergen genesteld, staat een betoverend huis dat al jarenlang in de familie is. Een zonnige, zorgeloze zomervakantie lijkt gegarandeerd.

Maar bij aankomst is de rust ver te zoeken. Het huis is verwaarloosd, de kinderen zijn lastig, en al hun spullen zijn onderweg gestolen. Gelukkig is daar Julien, de buurjongen met wie Heidi vroeger altijd speelde. Hij is van een bokkige puber veranderd in een o zo charmante, hulpvaardige Fransman. Misschien een beetje té hulpvaardig?

Schrijver: Bridget Asher
Oorspronkelijke titel: The Provence cure for the brokenhearted
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789044333848
Uitgever: The House of Books