Boekenplank:
Kies

Boeken van Claire Cook

Meer over Claire Cook

Genre: Roman

Website: Claire Cook


Overzicht

  • Geen paniek! - Life's a beach
  • Helemaal mijn ding - Summer blowout
  • Niks aan de hand - Multiple choice

gedetailleerd overzicht

OverzichtGeen paniek!
Het leven is bepaald geen sprookje voor Ginger Walsh. Ze is 41, ongetrouwd en woont samen met haar kat Boyfriend boven de garage van haar ouders. De relatie met haar sexy vriend staat op springen. Haar oudere zus Geri valt haar bijna dagelijks lastig met de mededeling dat ze 'op moet schieten'.
Tot overmaat van ramp zijn Gingers ouders van plan het huis te verkopen. Dan arriveert er een filmploeg in de stad. Gingers liefdesleven raakt onverwacht in hyperdrive.
Schrijver: Claire Cook
Oorspronkelijke titel: Life's a beach
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-443-2118-0
Uitgever: The House of Books
Helemaal mijn ding
Bella is verslaafd aan lippenstift. Dat komt goed uit want ze werkt als visagiste in een van de schoonheidssalons van haar vader, een drie keer gescheiden charmeur met een Donald Trump-kapsel. Nadat Bella's eigen huwelijk op een spectaculaire manier is geëxplodeerd (haar echtgenoot is er met haar halfzus vandoor), is ze zó woest dat ze niks meer met mannen te maken wil hebben.
De enige die ze onverwacht in haar hart sluit - en nooit meer kwijt wil - is een klein verwaarloosd hondje. Tot ze Sean ontmoet, een jonge ondernemer met sterretjes in zijn ogen. Sexy Sean is helemaal niet bang voor Bella en doet haar een spannend voorstel.
Schrijver: Claire Cook
Oorspronkelijke titel: Summer blowout
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-443-2495-2
Uitgever: The House of Books
Niks aan de hand
Elke moeder met een achttienjarige dochter zal volkomen begrijpen waarom March besloot niet tegen Olivia te zeggen dat ze weer ging studeren. 'Wat? Het is niet te geloven! Waarom probeer je altijd mijn leven te verpesten?'
Na twintig jaar moederen heeft March Monroe eindelijk weer tijd voor zichzelf, en voor de studie die ze nooit heeft afgemaakt. Ze heeft het thuis nog niet verteld.
Maar de eerste persoon die ze ziet op haar nieuwe stageplek is haar dochter Olivia. Zo genant! Dat wordt ruzie. Het zal niet meevallen om haar kwaaie dochter weer kalm te krijgen. En dan wordt March nog een beetje verliefd ook.
Schrijver: Claire Cook
Oorspronkelijke titel: Multiple choice
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-443-1384-3
Uitgever: The House of Books