Boekenplank:
Kies

Boeken van Gary Braver

Meer over Gary Braver

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Gary Goshgarian

Geboren: 1942

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Gary Braver


Overzicht

  • De studente - Choose me
  • Onderhuids - Skin deep

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe studente

Taryn Moore is jong, mooi en briljant... Waarom zou ze zelfmoord plegen? Wanneer rechercheur Frankie Loomis de fatale duik van het balkon onderzoekt, denkt ze dat er meer aan de hand is. Haar vermoedens worden versterkt na de autopsie: de studente was zwanger. Het kan reden genoeg zijn voor zelfmoord - of een motief voor moord.

Voor professor Jack Dorian was Taryn de ultieme fantasie: intelligent, innemend en verboden terrein. Maar Taryn kende ook een donkere kant, een gevaarlijke kant die degenen van wie ze hield bedreigde - inclusief Jack. En nu ze dood is, zijn de problemen nog maar net begonnen.

Nadat Frankie een schat aan smerige geheimen ontdekt, vermoedt ze dat Jack de waarheid kent. Hij maakt zich schuldig aan bedrog, maar is hij in staat tot moord?

* Geschreven door Tess Gerritsen & Gary Braver.

Schrijver: Gary Braver
Oorspronkelijke titel: Choose me
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789044361681
Ebook: 9789044361698
Uitgever: The House of Books
Onderhuids
Iemand vermoordt de mooiste vrouwen van Boston. Iemand met een scherp oog voor schoonheid maar met een krankzinnige geest. Iemand die binnendringt in de levens van zijn slachtoffers en ze achterlaat met een elegante zwarte kous om hun nek geknoopt.

Inspecteur Steve Markarian moet de moordenaar stoppen voordat er weer een vrouw wordt geofferd - misschien wel zijn eigen echtgenote.

Ten prooi aan eenzaamheid en verslavingen jaagt Steve op aanwijzingen - van groezelige striptenten tot dure herenhuizen aan zee, van prestigieuze universiteiten tot zijn eigen politiebureau - om tot de ontdekking te komen dat hij zélf wel eens de moordenaar zou kunnen zijn...
Schrijver: Gary Braver
Oorspronkelijke titel: Skin deep
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789044323900
Uitgever: The House of Books