Boekenplank:
Kies

Boeken van Amanda Brown

Amanda Brown werd in 2001 in één klap wereldberoemd met de verfilming van haar debuutroman Legally blonde. Ze schreef nog twee romans, maar sinds 2007 is er niets meer van haar gepubliceerd.

Meer over Amanda Brown

Genre: Roman

Geboren: 1970

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Dol op Emily - Family trust
  • Uit de gratie - School of fortune

gedetailleerd overzicht

OverzichtDol op Emily
Becca Reinhart is een ambitieuze carrièrevrouw. Wall Street is haar hele leven. Edward Kirkland houdt van squash en mooie vrouwen, in die volgorde. Plotseling worden Becca en Edward, de twee meest tegengestelde persoonlijkheden die je je kunt voorstellen, gezamenlijk benoemd tot wettelijk voogd van de vierjarige Emily, wier ouders zijn verongelukt.

In één klap verandert hun leven voor altijd. In plaats van vergaderen in Parijs of Stockholm moet Becca verhaaltjes voorlezen en billen afvegen. En Edward speelt nu verstoppertje in plaats van squash. Emily weet beide pleegouders om haar charmante vingertjes te winden. En alle drie genieten ze ervan. Tot Edward zijn verloving aankondigt - want wie het eerst trouwt krijgt het kind.
Schrijver: Amanda Brown
Oorspronkelijke titel: Family trust
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789044315318
Uitgever: The House of Books
Uit de gratie
Het huwelijksfeest van de Texaanse erfgename Pippa Walker belooft ongeëvenaard fantastisch te worden, met twaalf bruidsmeisjes en vanuit Venetië ingevlogen gondels. Pippa's moeder regelt alles met de ijzeren vuist van een vijfsterrengeneraal.

Tot Pippa een schokkend geheim over haar aanstaande ontdekt en hem voor het altaar in de steek laat. Verbijstering en woede alom. Voor straf wordt Pippa door haar moeder onterfd.

Er is één uitweg: ze moet een diploma halen, het maakt niet uit waarvoor. Na een reeks gênante mislukkingen komt ze terecht in de 'beau monde' van Las Vegas - en wordt straalverliefd op een knappe huisbediende. Alleen jammer dat Pippa als man is verkleed.

* Geschreven door Amanda Brown en Janice Weber.
Schrijver: Amanda Brown
Oorspronkelijke titel: School of fortune
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789044320435
Uitgever: The House of Books