Boekenplank:
Kies

Boeken van Chloe Gong

Chloe Gong is geboren in Shanghai, maar groeide op in Nieuw-Zeeland. Ze heeft Engels en Internationale betrekkingen gestudeerd aan de University of Pennsylvania en woont tegenwoordig in New York.

Meer over Chloe Gong

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman, Young Adult

Geboren: 1998

Geboorteland: China

Website: Chloe Gong


Verboden Duet / Secret Shanghai

  1. Dochter van de Scharlaken Rozen - These violent delights
  2. Zoon van de Witte Magnolia's - Our violent ends
  3. Terugkeer van de bendes - Last violent call

gedetailleerd overzicht

Verboden Duet / Secret ShanghaiDochter van de Scharlaken Rozen

Shanghai, 1926. Een bloedvete tussen twee bendes kleurt de straten rood en laat de stad achter in hulpeloze chaos. In het oog van de storm staat Juliette Cai: de achttienjarige erfgename van de Scharlaken Rozen, een netwerk van criminelen dat zich ver boven de wet waant. Hun enige rivalen zijn de Witte Magnolia’s, een beruchte bende die al generatieslang tegen de Scharlaken Rozen vecht. Aan het hoofd staat hun erfgenaam, Roma Montagov, Juliette‘s eerste liefde... en de eerste die haar verried.

De genadeloze machtsstrijd is niet het enige wat de straten onveilig maakt. Een duistere kracht drijft mensen letterlijk tot waanzin. Als de eerste dodelijke slachtoffers vallen, wordt de noodtoestand uitgeroepen. Is het een besmettelijke ziekte? Schuilt er een monster in de schaduwen?

Als erfgenamen van de machtigste bendes zullen Juliette en Roma hun krachten moeten bundelen om de inwoners te beschermen. Voordat er niemand meer is om over te heersen.

Schrijver: Chloe Gong
Oorspronkelijke titel: These violent delights
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022598160
Ebook: 9789402320428
Uitgever: Boekerij
Zoon van de Witte Magnolia's

Om de jongen van wie ze houdt te redden, vermoordde Juliette in koelen bloede Roma’s beste vriend Marshall. Niet alleen riep ze daarmee Roma’s haat over zich af, maar ook haar plaats als erfgenaam van de Scharlaken Rozen is onzeker geworden.

Roma weet dat Marshalls dood zijn schuld is - hij liet tenslotte de meedogenloze Juliette weer toe in zijn leven. Hij is vastbesloten om de zaken recht te zetten, zelfs als dat betekent dat hij de vrouw moet vermoorden die hij zowel haat als liefheeft.

Shanghai bereikt langzaam een kookpunt en het gefluister over een burgeroorlog wordt elke dag luider. Dan duikt er een nieuw monsterlijk gevaar op in de stad. Juliette en Roma zullen moeten samenwerken in de strijd tegen monsters en politieke onrust, maar ze zijn niet voorbereid op de grootste uitdaging van allemaal: hun harten tegen elkaar beschermen.

Schrijver: Chloe Gong
Oorspronkelijke titel: Our violent ends
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022598177
Ebook: 9789402320411
Uitgever: Boekerij
Terugkeer van de bendes

Roma en Juliette hebben zich gevestigd als de leiders van een ondergronds wapensmokkelcircuit in Zhouzhuang en verdienen hun geld, terwijl ze anoniem blijven met hun rustige leventje. Maar als ze horen over Russische meisjes die in omliggende steden dood gevonden worden, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Ze ontdekken dat dit mysterie dichter bij hun privéleven ligt dan ze ooit hadden gedacht...

Benedikt en Marshall zijn door Roma opgeroepen om de ongrijpbare ­wetenschapper Lourens te vinden en naar Zhouzhuang te brengen. De tijd tikt aan boord van de Transsiberië Express, die een week over de reis doet. Als iemand onderweg vermoord wordt, overtuigen Benedikt en Marshall de bevelvoerder ervan dat ze inspecteurs zijn en beloven ze dat ze de moord kunnen oplossen… Alles om te voorkomen dat hij de trein stopzet.

Schrijver: Chloe Gong
Oorspronkelijke titel: Last violent call
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789049204532
Ebook: 9789402324167
Uitgever: Boekerij