Boekenplank:
Kies

Boeken van Chloe Gong

Chloe Gong is geboren in Shanghai, maar groeide op in Nieuw-Zeeland. Ze heeft Engels en Internationale betrekkingen gestudeerd aan de University of Pennsylvania en woont tegenwoordig in New York.

Meer over Chloe Gong

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman, Young Adult

Geboren: 1998

Geboorteland: China

Website: Chloe Gong


Verboden Duet / Violent Ends Duology

  1. Dochter van de Scharlaken Rozen - These violent delights
  2. Zoon van de Witte Magnolia's - Our violent ends

gedetailleerd overzicht

Verboden Duet / Violent Ends DuologyDochter van de Scharlaken Rozen

Shanghai, 1926. Een bloedvete tussen twee bendes kleurt de straten rood en laat de stad achter in hulpeloze chaos. In het oog van de storm staat Juliette Cai: de achttienjarige erfgename van de Scharlaken Rozen, een netwerk van criminelen dat zich ver boven de wet waant. Hun enige rivalen zijn de Witte Magnolia’s, een beruchte bende die al generatieslang tegen de Scharlaken Rozen vecht. Aan het hoofd staat hun erfgenaam, Roma Montagov, Juliette‘s eerste liefde... en de eerste die haar verried.

De genadeloze machtsstrijd is niet het enige wat de straten onveilig maakt. Een duistere kracht drijft mensen letterlijk tot waanzin. Als de eerste dodelijke slachtoffers vallen, wordt de noodtoestand uitgeroepen. Is het een besmettelijke ziekte? Schuilt er een monster in de schaduwen?

Als erfgenamen van de machtigste bendes zullen Juliette en Roma hun krachten moeten bundelen om de inwoners te beschermen. Voordat er niemand meer is om over te heersen.

Schrijver: Chloe Gong
Oorspronkelijke titel: These violent delights
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022598160
Ebook: 9789402320428
Uitgever: Boekerij
Zoon van de Witte Magnolia's

Om de jongen van wie ze houdt te redden, vermoordde Juliette in koelen bloede Roma’s beste vriend Marshall. Niet alleen riep ze daarmee Roma’s haat over zich af, maar ook haar plaats als erfgenaam van de Scharlaken Rozen is onzeker geworden.

Roma weet dat Marshalls dood zijn schuld is - hij liet tenslotte de meedogenloze Juliette weer toe in zijn leven. Hij is vastbesloten om de zaken recht te zetten, zelfs als dat betekent dat hij de vrouw moet vermoorden die hij zowel haat als liefheeft.

Shanghai bereikt langzaam een kookpunt en het gefluister over een burgeroorlog wordt elke dag luider. Dan duikt er een nieuw monsterlijk gevaar op in de stad. Juliette en Roma zullen moeten samenwerken in de strijd tegen monsters en politieke onrust, maar ze zijn niet voorbereid op de grootste uitdaging van allemaal: hun harten tegen elkaar beschermen.

Schrijver: Chloe Gong
Oorspronkelijke titel: Our violent ends
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022598177
Ebook: 9789402320411
Uitgever: Boekerij