Boekenplank:
Kies

Boeken van Chloe Gong

Chloe Gong is geboren in Shanghai, maar groeide op in Nieuw-Zeeland. Ze heeft Engels en Internationale betrekkingen gestudeerd aan de University of Pennsylvania en woont tegenwoordig in New York.

Meer over Chloe Gong

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman, Young Adult

Geboren: 1998

Geboorteland: China

Website: Chloe Gong


Verboden Duet / Violent Ends Duology

Dochter van de Scharlaken Rozen

Shanghai, 1926. Een bloedvete tussen twee bendes kleurt de straten rood en laat de stad achter in hulpeloze chaos. In het oog van de storm staat Juliette Cai: de achttienjarige erfgename van de Scharlaken Rozen, een netwerk van criminelen dat zich ver boven de wet waant. Hun enige rivalen zijn de Witte Magnolia’s, een beruchte bende die al generatieslang tegen de Scharlaken Rozen vecht. Aan het hoofd staat hun erfgenaam, Roma Montagov, Juliette‘s eerste liefde... en de eerste die haar verried.

De genadeloze machtsstrijd is niet het enige wat de straten onveilig maakt. Een duistere kracht drijft mensen letterlijk tot waanzin. Als de eerste dodelijke slachtoffers vallen, wordt de noodtoestand uitgeroepen. Is het een besmettelijke ziekte? Schuilt er een monster in de schaduwen?

Als erfgenamen van de machtigste bendes zullen Juliette en Roma hun krachten moeten bundelen om de inwoners te beschermen. Voordat er niemand meer is om over te heersen.

Schrijver: Chloe Gong
Oorspronkelijke titel: These violent delights
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022598160
Ebook: 9789402320428
Uitgever: Boekerij