Boekenplank:
Kies

Boeken van Gabriela Gross

Gabriela Gross is het pseudoniem van een auteur die al dertien jaar scenario's schrijft voor verschillende Duitse televisieprogramma's, evenals kinder- en jeugdboeken. Haar liefde voor bloemen inspireerde haar om een serie te schrijven rondom de prachtig bloeiende goudsbloem.

Meer over Gabriela Gross

Genre: Roman

Geboorteland: Duitsland


De goudsbloemvilla / Das Goldblütenhaus

  1. In volle bloei - Der Ruf einer neuen Zeit
  2. Gouden toekomst - Im Licht der Hoffnung
De goudsbloemvilla / Das Goldblütenhaus

gedetailleerd overzicht

De goudsbloemvilla / Das GoldblütenhausIn volle bloei

Een ambitieuze vrouw en haar weg naar succes. Kan ze het familiegeheim ontraadselen?

Cosmeticabedrijf Glanz is beroemd en succesvol geworden dankzij zijn unieke goudsbloemcrème. De vrouwen van de familie hebben altijd inspraak gehad in het wel en wee van de onderneming, en tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door Leonie Glanz, de kleindochter van de oprichter. Voor het aanstaande jubileum laat Leonie een bedrijfskroniek maken, maar daarmee rakelt ze onbewust een deel van het verleden op dat haar grootmoeder Hedi liever zou vergeten...

Wanneer Leonies jeugdliefde Michael ineens weer verschijnt, staat ze voor een nieuwe uitdaging. Omdat de relatie met hem onder dramatische omstandigheden stukliep, is er nog veel oud zeer. Kan Michaels lang bewaarde geheim alles tussen hen veranderen?

Schrijver: Gabriela Gross
Oorspronkelijke titel: Der Ruf einer neuen Zeit
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789402711967
Ebook: 9789402767964
Uitgever: Boekerij
Gouden toekomst

Een jonge vrouw die haar droom moet redden. Trotseert haar liefde alle stormen?

Het leven lacht Ella Glanz toe. Samen met haar tweelingzus Leonie runt ze het familiebedrijf rondom de beroemde goudsbloemcrème en ze heeft eindelijk een man aan haar zijde met wie het ‘voor altijd en eeuwig’ zou kunnen zijn.

Waar ze niet op heeft gerekend, is dat hun cosmeticabedrijf van de ene op de andere dag betrokken raakt bij een ernstig schandaal, waardoor het voortbestaan van het bedrijf op het spel komt te staan. De zussen moeten alles op alles zetten om een crisis af te wenden. Dan slaat het noodlot nogmaals toe en lijkt het alsof al Ella’s dromen in duigen vallen...

Schrijver: Gabriela Gross
Oorspronkelijke titel: Im Licht der Hoffnung
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789402712827
Ebook: 9789402768862
Uitgever: HarperCollins