Boekenplank:
Kies
  • Home
  • P
  • Susan Elizabeth Phillips

Boeken van Susan Elizabeth Phillips

Meer over Susan Elizabeth Phillips

Genre: Roman

Geboren: 1948

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Susan Elizabeth Phillips


Overzicht

  • Liefdes listen - Fancy pants
  • Ogen van amber - Glitter Baby

Chicago Stars Serie

  1. Baby, baby - Nobody's baby but mine
  2. Een duivelse date - Match me if you can
  3. Sexcuses - Natural born charmer

gedetailleerd overzicht

OverzichtLiefdes listen
Zij is koel, rijk en verwend tot in de toppen van haar Britse tenen. Nu loopt ze platzak, razend van woede en met blaren op haar voeten ergens langs een hete, stoffige landweg in Texas.

Hij is een lange, slanke Amerikaan met een altijd lachende mond. Hij houdt van koud bier en zwoele vrouwen. Waarom laat hij dit verwaande nest met haar belachelijke roze jurk in zijn auto stappen?

Ontmoet Francesca en Dallas, de twee hoofdpersonen uit Liefdes listen. Hun hartstochtelijke affaire, die zich afspeelt in het opwindende New York en het ruige Texas, is origineel, ontroerend en vol verrassingen.

Francesca krijgt heel wat vernederingen te slikken eer zij begrijpt dat status en geld niet te maken hebben met het ware levensgeluk.

Dallas wil maar niet accepteren dat hij verliefd is geworden op een onmogelijke vrouw. Keer op keer probeert hij haar uit zijn leven te bannen. Maar als zij hem ten slotte verlaat, mist hij haar verschrikkelijk en weet hij niet dat zij een geheim voor hem verborgen houdt - een klein geheim - verpakt in een luier.
Schrijver: Susan Elizabeth Phillips
Oorspronkelijke titel: Fancy pants
Eerste uitgave: 1989
ISBN/EAN: 9789067902618
Uitgever: Kadmos
Ogen van amber
Fleur Savagar, blond, lang en slank, is al op zeventienjarige leeftijd een beroemdheid. In vele tijdschriften stralen haar amberkleurige ogen de lezer tegemoet. Moeder Belinda, die ooit zelf van roem droomde, is de stuwende kracht achter haar dochters carrière. Van Parijs tot New York wordt Fleur door mannen begeerd en door vrouwen benijd. Haar sensationele loopbaan bereikt een hoogtepunt wanneer ze een lucratief filmcontract afsluit.

Fleurs tegenspeler, Jake Koranda, is sexy, sensueel én de meest begeerde vrijgezel van Amerika. De filmopnamen veranderen Fleurs leven radicaal. Ze wordt hopeloos verliefd op Jake, maar hij schijnt haar gevoelens niet te beantwoorden. Verboden verlangens en diep verborgen geheimen maken van moeder en dochter bittere rivalen. Diep geschokt verlaat Fleur het decadente filmwereldje, haar bemoeizuchtige moeder verbijsterd achterlatend.

Terug in Frankrijk, waar Fleur is opgegroeid, zoekt ze steun bij haar stiefvader Alexi. Alexi blijkt echter even doortrapt te zijn als haar egoïstische moeder. Teleurgesteld en eenzaam, maar met ongebroken wilskracht zwerft Fleur zes jaar lang door Europa. Om dan ouder en wijzer, maar niet minder mooi, weer in New York op te duiken.

Zelfbewust en energiek bouwt ze aan een eigen carrière. Fleur is weer in haar element... tot de dag waarop ze onverwacht oog in oog met Jake staat.
Schrijver: Susan Elizabeth Phillips
Oorspronkelijke titel: Glitter Baby
Eerste uitgave: 1987
ISBN/EAN: 9789064931437
Uitgever: De Sfinx

Chicago Stars SerieBaby, baby
Zij droomt van het moederschap, hij houdt zich van de domme...

Jane Darlington brengt haar vierendertigste verjaardag in tranen door. Ze wil dolgraag een baby, maar geen man. En ze wil ook niet dat het kind, net als zij, ongelukkig opgroeit. Jane heeft namelijk een duizelingwekkend hoog IQ. Als ze een spermadonor kan vinden zonder al te veel grijze massa tussen zijn oren, zal dat hopelijk een baby opleveren die niet geniaal is. Maar hoe krijg je zo iemand in bed?

Sportkanon Cal Bonner lijkt de grote, sterke sufferd waar Jane naar op zoek is. En haar plan lukt, ze raakt stiekem zwanger. Wanneer 'domme' Cal haar misleiding ontdekt zijn de rapen gaar. Hij is niet van plan zijn kind zonder vader te laten opgroeien.
Schrijver: Susan Elizabeth Phillips
Oorspronkelijke titel: Nobody's baby but mine
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 9789044321234
Uitgever: The House of Books
Een duivelse date
Annabelle Granger is sinds kort de trotse eigenaresse van een relatiebemiddelingsbureau. Eén van haar eerste grote klanten is Heath Champion, supersexy, berucht vrijgezel, en zo arrogant als hij groot is. Heath, de man met een plan, pakt de zaak grondig aan. Als Annabelle zijn droomvrouw vindt, zal hij haar vorstelijk belonen.

Maar Annabelle komt er al snel achter dat Heath niet zo gemakkelijk tevreden te stellen is. Zelfs haar beste kandidates wijst hij hooghartig van de hand. Annabelle wordt steeds kwader. Ze zal er alles aan doen om haar hoogst irritante cliënt gelukkig te maken. En dan bedoelt ze ook álles!
Schrijver: Susan Elizabeth Phillips
Oorspronkelijke titel: Match me if you can
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789044318753
Uitgever: The House of Books
Sexcuses
Football-ster Dean is een tevreden mens. Het leven heeft hem altijd toegelachen. Op een dag ziet hij langs de snelweg in Colorado een jonge vrouw lopen... gekleed in een beverpak.

Blue is op weg om haar ex te vermoorden. En het beverpak? Dat is een lang verhaal. Plotseling stopt er een dure sportwagen naast haar, waar een Griekse god uitstapt. Haar redder in nood blijkt niet alleen vreselijk arrogant, hij is ook veel slimmer dan haar lief is.

En Dean vindt de sensuele Blue de meest argwanende vrouw die hij ooit heeft ontmoet. Waarom blijven die twee elkaar uitdagen?
Schrijver: Susan Elizabeth Phillips
Oorspronkelijke titel: Natural born charmer
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789044328325
Uitgever: The House of Books