Boekenplank:
Kies

Boeken van S.J. Rozan

Meer over S.J. Rozan

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: S.J. Rozan


Overzicht

  • Het Chopin manuscript - The Chopin manuscript

Lydia Chin & Bill Smith

  1. Chinatown - China trade
  2. Boulevard - Concourse
  3. De hemelse poort - Reflecting the sky

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet Chopin manuscript
15 bestsellerauteurs, 1 ultieme internationale thriller vol zinderende spanning en cliffhangers! Het Chopin manuscript is het resultaat van een unieke samenwerking tussen 15 thrillerauteurs van wereldfaam. Jeffery Deaver schetste de karakters en bedacht het plot; de andere auteurs schreven ieder een hoofdstuk. Deaver eindigde wat hij was begonnen met het explosieve einde van Het Chopin Manuscript. Meewerkende auteurs: Jeffery Deaver, Lee Child, David Corbett, Joseph Finder, Jim Fusilli, John Gilstrap, James Grady, David Hewson, John Ramsey Miller, P.J. Parrish, Ralph Pezullo, S.J. Rozan, Lisa Scottoline, Peter Spiegelman en Erica Spindler. Oud-kolonel Harry Middleton wil zich na zijn pensionering richten op zijn dochter Charlotte en zijn passie voor muziek. Maar na een bezoek aan Oost-Europa wordt hij opeens beschuldigd van moord én achtervolgd door een huurmoordenaar. Wanneer ook Charlotte slachtoffer lijkt te worden van dit misdadige complot, besluit Harry te ontsnappen om zijn dochter te redden. En dat allemaal vanwege een waardevolle kunstschat die een gruwelijk geheim bewaart.
Schrijver: S.J. Rozan
Oorspronkelijke titel: The Chopin manuscript
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-499-0095-3
Uitgever: TM Publishers

Lydia Chin & Bill SmithChinatown
Detective Lydia Chin kent New Yorks Chinatown als geen ander. Wanneer een zeldzame collectie porselein uit het Chinatown Museum wordt gestolen, wordt Lydia dan ook ingehuurd om deze in het geheim weer terug te brengen - een opdracht die veel moeilijker blijkt dan ze aanvankelijk dacht. Ze probeert samen met haar los-vaste vriend Bill via de gangs die de straten van Chinatown onveilig maken, de daders op het spoor te komen. Ze belanden in een duistere wereld van kunst, verzamelaars en omhooggevallen uitschot.
Schrijver: S.J. Rozan
Oorspronkelijke titel: China trade
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 90-254-0636-X
Uitgever: Atlas Contact
Boulevard
Als in de New Yorkse wijk de Bronx een medewerker van een bejaardentehuis wordt vermoord, beschouwt de politie dit als de zoveelste bendemoord in deze van jeugdbendes vergeven buurt. Maar niet iedereen denkt er zo over en privédetective Bill Smith en zijn partner Lydia Chin worden ingehuurd om de dader te vinden. Als dit duo undercover gaat in de verpauperde buurt waar het tehuis staat, ontdekken ze dat deze moord niet op zichzelf staat; een serie misdaden blijkt zich rond dit oude gebouw af te hebben gespeeld en al snel volgt een nieuw slachtoffer. Smith en Chin moeten een race tegen de klok afleggen om te voorkomen dat er meer doden vallen.
Schrijver: S.J. Rozan
Oorspronkelijke titel: Concourse
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 90-254-2155-5
Uitgever: Atlas Contact
De hemelse poort
In opdracht van haar Chinese grootvader brengt privédetective Lydia Chin, vergezeld van haar partner Bill Smith, de as van een oude vriend en een nagelaten kostbaar jade amulet naar Hongkong. Zij moeten daar de zoon van de overledene op de hoogte van de erfenis te brengen. De zaak ontspoort als bij aankomst in het appartement van de zoon blijkt te zijn ingebroken en zijn kind gekidnapt is. Al snel zijn Chin en Smith tot over hun oren betrokken bij ontvoering, familiegeheimen, smokkel en de levensgevaarlijke wereld van de machtige Chinese triaden.
Schrijver: S.J. Rozan
Oorspronkelijke titel: Reflecting the sky
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-450-0823-8
Uitgever: Atlas Contact