Boekenplank:
Kies

Boeken van Will Adams

Meer over Will Adams

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Will Adams


Daniel Knox

  1. Het graf van Alexander - The Alexander cipher
  2. Exodus - The Exodus quest
  3. Labyrint - The lost labyrinth

gedetailleerd overzicht

Daniel KnoxHet graf van Alexander
Onderwaterarcheoloog Daniel Knox is al decennialang op zoek naar het graf van Alexander de Grote. Wanneer tijdens de bouw van een hotel in Alexandrië een tombe wordt ontdekt uit de tijd van Alexander, denkt hij eindelijk een aanwijzing te hebben die naar de vindplaats van het graf kan leiden.
Maar de vondst is ook opgemerkt door twee van de gevaarlijkste mannen in het Midden-Oosten, die het graf van Alexander willen gebruiken om een burgeroorlog te ontketenen...
Het graf van Alexander is de zoektocht naar een van de grootste schatten uit de geschiedenis van de mensheid. Het biedt een mix van thriller en avonturenverhaal met een flinke dosis historie tegen het decor van het oude Egypte.
Schrijver: Will Adams
Oorspronkelijke titel: The Alexander cipher
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-225-4860-8
Uitgever: Mynx
Exodus
Als Daniel Knox een van de Dode Zeerollen op het spoor is gekomen, stuit hij bij Alexandria op een eeuwenoude tempel die clandestien wordt opgegraven door evangeliserende christenen.
Een achtervolging mondt uit in de ontvoering van zijn partner, Gaille Bonnard. En de enige manier om haar te vinden en te redden is door een van de grootste onopgehelderde raadsels van de antieke wereld op te lossen.
Schrijver: Will Adams
Oorspronkelijke titel: The Exodus quest
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-8968-145-4
Uitgever: Mynx
Labyrint
Twintig jaar nadat hij spoorloos verdween wil de Franse archeoloog Roland Petitier een dramatische comeback maken op een belangrijk congres in Athene. Hij beweert het legendarische Gulden Vlies te hebben gevonden.
Maar voordat hij dit publiekelijk kan bekendmaken, wordt hij dood aangetroffen op zijn hotelkamer. Zijn voormalige vertrouweling Augustin Pascal wordt gearresteerd op verdenking van moord. Alleen onderwaterarcheoloog Daniel Knox kan zijn onschuld bewijzen.
Intussen heeft het gerucht over de herontdekking van het Gulden Vlies zich verspreid, en de ambitieuze Georgische oligarch Nergadze is vastbesloten om het te pakken te krijgen. Hij stuurt zijn psychopathische kleinzoon Mikhail naar Athene, die er al snel van overtuigd is dat Daniel Knox het Vlies in zijn bezit heeft en zich klaarmaakt voor een vernietigende aanval.
Schrijver: Will Adams
Oorspronkelijke titel: The lost labyrinth
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-225-5732-7
Uitgever: Boekerij