Boekenplank:
Kies

Boeken van Andy McDermott

Meer over Andy McDermott

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1974

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Andy McDermott


Nina Wilde & Eddie Chase

  1. De jacht op Atlantis - The hunt for Atlantis
  2. Het geheim van Excalibur - The secret of Excalibur

gedetailleerd overzicht

Nina Wilde & Eddie ChaseDe jacht op Atlantis
Jaren na de dood van haar ouders tijdens een rampzalig verlopen expeditie denkt archeologe Nina Wilde eindelijk de locatie van het legendarische Atlantis te hebben gevonden. Als de excentrieke miljardair Kristian Frost haar zijn hulp aanbiedt, kan haar zoektocht beginnen. Samen met Kristians mooie dochter Kari en zijn ex-sas-bodyguard Eddie Chase begint Nina aan de gevaarlijke onderneming.

Maar Giovanni Qobras, de leider van het geheime genootschap Selasphorus, heeft een eed gezworen om het dodelijke geheim in het hart van Atlantis voor altijd te bewaren. Van de Braziliaanse jungle tot de bergen van Tibet en van Manhattan tot de bodem van de Atlantische Oceaan: De jacht op Atlantis is een opwindende, avontuurlijke rit van begin tot het explosieve einde.
Schrijver: Andy McDermott
Oorspronkelijke titel: The hunt for Atlantis
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789089680112
Uitgever: Mynx
Het geheim van Excalibur
Na haar bloedstollende speurtocht naar het mythische koninkrijk Atlantis komt de eigenzinnige archeoloog Nina Wilde ditmaal op het spoor van een minstens zo legendarisch voorwerp. Nina geloofde historicus Bernd Rust aanvankelijk niet toen hij haar vertelde dat hij de exacte locatie zou hebben gevonden van het mythische zwaard Excalibur. Pas als ze ternauwernood met hem ontsnapt aan een aanval door huurlingen is ze overtuigd. Het is overduidelijk dat de mannen er op uit waren zijn onderzoek te stelen.

Nina zoekt opnieuw de hulp van voormalig SAS-soldaat Eddie Chase, en samen raken ze verwikkeld in een bloedstollende race tegen de klok, die hen leidt van de woestijnen bij Syrië tot aan de Russische ijsvlaktes. Wie vindt het zwaard als eerste?
Schrijver: Andy McDermott
Oorspronkelijke titel: The secret of Excalibur
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789022553671
Uitgever: Boekerij