Boekenplank:
Kies

Boeken van Sam Christer

Meer over Sam Christer

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Jon Trace

Geboren: 1957

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Het Stonehenge ritueel - The Stonehenge legacy
  • In zijn naam - The Turin shroud secret

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet Stonehenge ritueel
Gideon heeft lang geleden gebroken met zijn vader, de beroemde wetenschapper Nathaniel Chase. Wanneer hij hoort dat Nathaniel zelfmoord heeft gepleegd, gaat hij naar zijn vaders landgoed.

Tot zijn verbazing ontdekt hij daar een geheime kamer en dagboeken in geheimschrift. De geschriften blijken over Stonehenge te gaan en dan vooral over de kracht van de millennia-oude steencirkel en over een geheimzinnige orde, de Volgers van de Heiligen.

Om erachter te komen wat zijn vader daarmee te maken heeft, gaat Gideon op onderzoek uit. Hij is verbijsterd als blijkt dat de orde van plan is een mensenoffer te brengen. Kan hij dat nog voorkomen? Dan merkt hij dat de orde het op hém heeft voorzien...
Schrijver: Sam Christer
Oorspronkelijke titel: The Stonehenge legacy
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789024533138
Ebook: 9789024533145
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
In zijn naam
Los Angeles wordt opgeschrikt door een aantal bizarre moorden, die onmiskenbaar het werk zijn van een seriemoordenaar. Pas bij de moord op Tamara Jacobs, die het scenario heeft geschreven voor een film over de wereldberoemde Lijkwade van Turijn, vindt de politie een eerste concrete aanwijzing.

Tamara hield haar research voor de controversiële film angstvallig geheim. Niemand mocht weten hoe de film zou aflopen, niemand kende het hele script. En ze had uitstekende bronnen: tot diep in het Vaticaan.

De inspecteurs Mitzi Fallon en Nic Karakandez zoeken in Tamara's filmscript naar motieven voor de moord. Ze ontdekken dat de laatste scènes óf nooit zijn geschreven óf spoorloos zijn verdwenen...
Schrijver: Sam Christer
Oorspronkelijke titel: The Turin shroud secret
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789024550197
Ebook: 9789024550227
Uitgever: Luitingh-Sijthoff