Boekenplank:
Kies

Boeken van Esther Blinker

Meer over Esther Blinker

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Esther Kreukniet

Geboren: 1969

Geboorteland: Nederland

Website: Esther Blinker


Overzicht

  • Beau Ravage
  • Façade

gedetailleerd overzicht

OverzichtBeau Ravage
Voor Dominique Donkervoort, wier vader al jaren in de Quote 500 staat, is het een logische stap om na de middelbare school haar opleiding voort te zetten aan de befaamde European Business School in Lausanne. Ze geniet van de razendsnelle wereld die jetset heet en reist alle hotspots in Europa per privévliegtuig af.

Maar dan krijgt ze een dreigbrief. Dominique beseft dat iemand op de hoogte is van het vreselijke geheim dat ze al jarenlang voor iedereen verborgen houdt. Doodsbang stort ze zich in drank, drugs en het uitgaansleven.
Schrijver: Esther Blinker
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789069746517
Uitgever: Arena
Façade
Tara, Mikki en Chantal: mooi, elegant en aan geld geen gebrek, zijn al sinds hun jeugd innig bevriend. Ze genieten alle drie van hun perfecte leven. Maar tijdens hun frequente etentjes blijkt dat het toch niet alles goud is wat er blinkt: er zijn genoeg geheimen die voor de buitenwereld zorgvuldig verborgen moeten blijven.

Tara is een hardwerkende carrièrevrouw met hoge morele principes en de ideale relatie. Maar wat weet zij van de chantage- en witwaspraktijken van haar directeur? Mikki is een hippe single die heeft gezworen wraak te nemen op haar ex en die mannen verslindt als chocola. Maar diep in haar hart verlangt ze naar een leven met zekerheid en geborgenheid. Chantal lijkt een voorbeeldige echtgenote, moeder en huisvrouw. Maar dan raakt ze gefascineerd door een heel andere wereld...

Langzaam maar zeker geven de vriendinnen hun geheimen prijs. Dan pas blijkt hoe vals de façade is waarachter ze leven. Gesterkt door hun vriendschap proberen ze een einde te maken aan alle leugens, en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn.
Schrijver: Esther Blinker
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789069747538
Uitgever: Arena