Boekenplank:
Kies
 • Home
 • C
 • Carol Higgins Clark

Boeken van Carol Higgins Clark

Meer over Carol Higgins Clark

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1956 / Overleden: 2023

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Carol Higgins Clark


Overzicht

 • De allerlaatste kans - He sees you when you're sleeping
 • De verloren bel - Santa Cruise
 • De vijfde winnaar - Dashing through the snow

Regan Reilly Mysteries

 1. Gevloerd - Decked
 2. Gescheurd - Snagged
 3. Uitgegleden - Iced
 4. Opgekrast - Twanged
 5. Losgeld - Deck the halls
 6. Gestolen goed - The Christmas thief

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe allerlaatste kans
Sterling Brooks heeft niet bepaald een voorbeeldig leven geleid. Hij zit al bijna vijftig jaar voor de hemelpoort te wachten op zijn oordeel. Mag Sterling ooit naar binnen? Een paar dagen voor kerst hoort hij dat hij een laatste kans krijgt. Hij mag terugkeren naar de aarde om alsnog iets goeds te doen. Sterling belandt in Manhattan, regelrecht in een misdadig complot... * Geschreven door Carol Higgins Clark & Mary Higgins Clark.
Schrijver: Carol Higgins Clark
Oorspronkelijke titel: He sees you when you're sleeping
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-245-4215-4
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
De verloren bel
Alvirah Meehan en haar man maken een luxueuze cruise in het Caribische gebied. Maar er liggen problemen op de loer: er zijn twee criminelen als verstekeling aan boord. Als er kostuums verdwijnen, geestverschijningen gesignaleerd worden en een passagier bijna vermoord wordt in de ziekenboeg, besluit Alvirah deze zaak op te lossen. Een verloren belletje vormt een eerste aanwijzing. Alvirahs speurtocht is niet ongevaarlijk: midden op zee is immers geen ontsnapping mogelijk. * Geschreven door Carol Higgins Clark & Mary Higgins Clark.
Schrijver: Carol Higgins Clark
Oorspronkelijke titel: Santa Cruise
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 978-90-218-0049-3
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
De vijfde winnaar
In het pittoreske stadje Branscombe, New Hampshire, is het een drukte van belang. Iedereen is bezig met de voorbereidingen voor het Vreugdefestival. Op de avond voor het festival wint een groepje werknemers van de plaatselijke supermarkt 180 miljoen in de loterij. Behalve die arme Duncan... Altijd deed hij mee, maar hij besloot dit keer over te slaan. Zijn collega's willen hem toch een deel van het geld geven, omdat ze met zijn nummer gespeeld hebben. Voordat Duncan dat te horen krijgt, is hij echter plotseling verdwenen. Een tweede winnend lot is gekocht in een buurstadje. Zou Duncan dat stiekem gekocht hebben? * Geschreven door Carol Higgins Clark & Mary Higgins Clark.
Schrijver: Carol Higgins Clark
Oorspronkelijke titel: Dashing through the snow
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-218-0308-1
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Regan Reilly MysteriesGevloerd
Wanneer Regan Reilly - de privéspeurder zonder kapsones - een schoolreünie in Oxford bezoekt, wordt het dode lichaam van haar vroegere kamergenootje gevonden. Regan wil niets liever dan blijven om de zaak op te lossen. Maar ze heeft al een andere opdracht aangenomen, op een cruiseschip. En niet alleen blijkt het op de Queen Guinevere te wemelen van geheime minnaars, er lopen ook een fortuinjager, een juwelendief én een moordenaar rond. Regan zet koers naar huis. Recht in de armen van de misdadiger die zij zoekt...
Schrijver: Carol Higgins Clark
Oorspronkelijke titel: Decked
Eerste uitgave: 1992
ISBN/EAN: 90-245-4413-0
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Gescheurd
Moord op een beurs van pantyfabrikanten? Echt een zaak voor Regan Reilly, de privéspeurder die geen kapsones heeft maar wel mooie lange benen. Op een bruiloft in Miami ontmoet ze een zekere oom Richie. Zijn uitvinding zal de hele kousenindustrie op zijn kop zetten: laddervrije panty's! Daar doen alle vrouwen een moord voor en sommige concurrenten ook. Na twee aanslagen en een verdacht sterfgeval staat Regan tot aan haar knieën in een karwei dat haar het leven kan kosten.
Schrijver: Carol Higgins Clark
Oorspronkelijke titel: Snagged
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 90-245-4423-8
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Uitgegleden
Privédetective Regan Reilly heeft enorm veel zin in haar skivakantie in Aspen. Maar het draait al snel uit op speurwerk in plaats van skiën. In de beroemde wintersportplaats zijn allerlei kostbare schilderijen gestolen. Ook de ex-gedetineerde huisbewaarder Eben Bean is verdwenen. Iedereen behalve Regan gelooft dat Eben zijn vroegere werk weer heeft opgepakt. Terwijl de sneeuw gestaag valt, neemt de spanning toe...
Schrijver: Carol Higgins Clark
Oorspronkelijke titel: Iced
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 90-245-4747-4
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Opgekrast
Privédetective Regan Reilly is van plan een heerlijk zomers weekeinde door te brengen aan het strand. Niet ver van New York, aan de Amerikaanse oostkust, waar het wemelt van de beroemdheden. Maar veel rust is haar niet gegund. Countryzangeres Brigid O'Neill, die in de buurt een concert zal geven, heeft dreigbrieven ontvangen. Regan stemt ermee in tijdelijk Brigids bodyguard te zijn. En zo verandert Regans vakantie in een avontuur waarbij een vervloekte viool, een uitstapje naar Ierland, een aantal 'ongelukken' en een erfgenaam van een enorm fortuin een grote rol spelen.
Schrijver: Carol Higgins Clark
Oorspronkelijke titel: Twanged
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 90-245-4848-9
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Losgeld
Regan Reilly, detective, verheugt zich op haar welverdiende kerstvakantie in New York. Om lekker uit te rusten en haar ouders weer eens te zien. Zeker nu haar moeder met een gebroken been in het ziekenhuis ligt. Haar vader Luke ziet ze amper. Hij verdwijnt plotseling spoorloos. Samen met zijn chauffeur blijkt Luke gekidnapt en de kidnappers vragen een miljoen dollar losgeld. Regan Reilly gaat op jacht, samen met een wel zeer gewiekste bondgenote. * Geschreven door Carol Higgins Clark & Mary Higgins Clark.
Schrijver: Carol Higgins Clark
Oorspronkelijke titel: Deck the halls
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-245-4025-9
Uitgever: Luitingh-Sijthoff


Gestolen goed
De detectives Alvirah Meehan en Regan Reilly slaan wederom de handen ineen om een kerstzaak op te lossen. Deze keer moeten ze een prachtige, twaalf meter hoge dennenboom opsporen die op weg naar het Rockefeller Center in New York spoorloos is verdwenen. Wat ze niet weten is dat in een holte in de stam een fortuin aan diamanten zit... Packy Noonan, een oplichter, heeft ze daar twaalf jaar eerder verborgen. Hij is net weer op vrije voeten en wil zo snel mogelijk zijn buit terug. * Geschreven door Carol Higgins Clark & Mary Higgins Clark.
Schrijver: Carol Higgins Clark
Oorspronkelijke titel: The Christmas thief
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-245-5356-3
Uitgever: Luitingh-Sijthoff