Boekenplank:
Kies

Boeken van Elena Conrad

Elena Conrad woont met haar gezin in het pittoreske Nahedal in Duitsland en reist al meer dan dertig jaar regelmatig naar de Ligurische kust om te ontspannen tussen de bergen en de zee. Haar favoriete plekje is een bankje bij een oude olijfboom, vanwaar ze uitkijkt op zee. De inspiratie die ze daar opdoet, vindt haar weg naar haar boeken.

Meer over Elena Conrad

Genre: Roman

Geboren: 1972

Geboorteland: Duitsland


De Jasmijn Serie / Jasminblüten Saga

  1. De Jasmijnvilla - Der Jasminblütengarten
  2. De Jasmijntuin - Der Jasminblütensommer

De Strandhuis Serie / Strandfliederhaus Saga

  1. Het strandhuis - Das Strandfliederhaus
De Jasmijn Serie / Jasminblüten Saga
De Strandhuis Serie / Strandfliederhaus Saga

gedetailleerd overzicht

De Jasmijn Serie / Jasminblüten SagaDe Jasmijnvilla

Giulia erft een landgoed, een boomgaard en... een vat vol geheimen.

Giulia krijgt verrassend nieuws uit Italië: ze erft de prachtig geel geverfde villa inclusief jasmijn- en olijfboomgaard van haar Italiaanse grootvader. Dus vertrekt ze meteen naar de Ligurische kust, de plek waar haar moeder is opgegroeid en waar ze al snel wordt betoverd door de ongelofelijke schoonheid van het gebied.

Maar de buren wantrouwen de buitenlandse erfgename. Alleen leeftijdsgenoot Marco verwelkomt haar vriendelijk. Langzamerhand komt Giulia erachter dat er meer aan de hand is rondom de villa op een klif boven de zee. Want waarom heeft haar moeder destijds het contact met haar familie verbroken? Waarom zijn de Italianen zo afstandelijk? En vooral: moet ze de villa verkopen of wordt dit haar nieuwe thuis?

Schrijver: Elena Conrad
Oorspronkelijke titel: Der Jasminblütengarten
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402709476
Ebook: 9789402764390
Uitgever: HarperCollins
De Jasmijntuin

Kunnen Giulia en Marco het landgoed redden en de familie bij elkaar houden?

De zomer is aangebroken in Ligurië; bij de villa op de klif staan de jasmijnstruiken al volop in bloei. Giulia’s avontuur om de jasmijn- en olijfboomgaard van haar grootvader over te nemen heeft zijn vruchten afgeworpen. Om het succesvolle eerste jaar te vieren nodigen Giulia en haar vriend Marco iedereen uit voor een groot feest, en Marco heeft een spectaculaire verrassing geregeld.

Maar de feestvreugde wordt overstemd door verschrikkelijk nieuws: Marco’s zus is opgenomen in het ziekenhuis. Plots slaat de stemming om en raken de gebeurtenissen in een stroomversnelling. Giulia’s geloof in een goede afloop wordt danig op de proef gesteld. Alleen samen kunnen zij en Marco de boomgaard redden en de familie bij elkaar houden...

Schrijver: Elena Conrad
Oorspronkelijke titel: Der Jasminblütensommer
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402711226
Ebook: 9789402766769
Uitgever: HarperCollins

De Strandhuis Serie / Strandfliederhaus SagaHet strandhuis

Zon, zee en strand: de ingrediënten voor een nieuwe start?

Het leven van Maike, moeder van een vijftienjarige dochter, krijgt een onverwachte wending. Ze ontvangt het verrassende nieuws dat een ver familielid haar een strandhuis heeft nagelaten op Spiekeroog, een Duits Waddeneiland. En dat niet alleen: bij het strandhuis horen ook twee vakantieappartementen en een winkel.

Eenmaal aangekomen op het eiland wordt ze betoverd door de groene natuur, de zee en de uitgerekte stranden. Maike staat te popelen om een nieuwe start op het eiland te maken, maar is ze daar eigenlijk wel welkom? En waarom is het strandhuis nu juist aan haar nagelaten? Eén ding is zeker: er hangt iets opwindends in de lucht.

Schrijver: Elena Conrad
Oorspronkelijke titel: Das Strandfliederhaus
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789402714371
Ebook: 9789402770858
Uitgever: HarperCollins