Boekenplank:
Kies

Boeken van Elena Conrad

Elena Conrad woont met haar gezin in het pittoreske Nahedal in Duitsland en reist al meer dan dertig jaar regelmatig naar de Ligurische kust om te ontspannen tussen de bergen en de zee. Haar favoriete plekje is een bankje bij een oude olijfboom, vanwaar ze uitkijkt op zee. De inspiratie die ze daar opdoet, vindt haar weg naar haar boeken.

Meer over Elena Conrad

Genre: Roman

Geboren: 1972

Duitsland


De Jasmijnserie / Jasminblüten Saga

De Jasmijnvilla

Giulia erft een landgoed, een boomgaard en... een vat vol geheimen.

Giulia krijgt verrassend nieuws uit Italië: ze erft de prachtig geel geverfde villa inclusief jasmijn- en olijfboomgaard van haar Italiaanse grootvader. Dus vertrekt ze meteen naar de Ligurische kust, de plek waar haar moeder is opgegroeid en waar ze al snel wordt betoverd door de ongelofelijke schoonheid van het gebied.

Maar de buren wantrouwen de buitenlandse erfgename. Alleen leeftijdsgenoot Marco verwelkomt haar vriendelijk. Langzamerhand komt Giulia erachter dat er meer aan de hand is rondom de villa op een klif boven de zee. Want waarom heeft haar moeder destijds het contact met haar familie verbroken? Waarom zijn de Italianen zo afstandelijk? En vooral: moet ze de villa verkopen of wordt dit haar nieuwe thuis?

Schrijver: Elena Conrad
Oorspronkelijke titel: Der Jasminblütengarten
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402709476
Ebook: 9789402764390
Uitgever: HarperCollins