Boekenplank:
Kies

Boeken van Amy Lloyd

Amy Lloyd studeerde Engels en Creative Writing aan de Cardiff Metropolitan University. Met haar thriller De onschuld zelve won ze in 2016 de Daily Mail and Penguin Random House First Novel wedstrijd.

Meer over Amy Lloyd

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • De onschuld zelve - The innocent wife
  • Valse leugens - One more lie

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe onschuld zelve

Dennis Danson is het onderwerp van een Making a Murderer-achtige documentaire waarin vraagtekens worden gezet bij zijn veroordeling voor moord.

Sam volgt de zaak op de voet, zeker nu haar brieven aan Dennis steeds intiemer van toon worden. Ze bezoekt hem in de gevangenis en vecht, uiteindelijk als zijn vrouw, voor zijn vrijlating. Wanneer die campagne slaagt en Dennis wordt vrijgelaten, begint Sam echter te twijfelen aan zijn verhalen. Is hij wel zo onschuldig als hij zich heeft voorgedaan en wat weet Dennis nou écht over de meisjes die twintig jaar eerder verdwenen?

Schrijver: Amy Lloyd
Oorspronkelijke titel: The innocent wife
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026144349
Uitgever: De Fontein
Valse leugens

Wat is erger, haar waarheid of zijn wraak?

Charlotte wil een nieuwe start maken. Met een enkelband om, als voorwaarde voor vervroegde vrijlating, maar toch. Ondanks haar therapiesessies, vervalt Charlotte toch weer in de oude patronen die haar eerder zo diep in de problemen brachten.

Hoewel ze uit alle macht probeert het verleden te vergeten, wordt haar dat onmogelijk gemaakt door Sean, degene die meer te maken heeft met de gruwelijke misdaad die ze ooit beging. Alleen zij tweeën kennen die waarheid en Sean heeft er alle belang bij dat dat zo blijft...

Schrijver: Amy Lloyd
Oorspronkelijke titel: One more lie
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026150593
Ebook: 9789026150609
Uitgever: De Fontein